Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

LoL'e giriş yaparken "Van -81" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
LoL'e giriş yaparken "Van -81" hatası veriyor Merhaba arkadaşlar, bugün LoL girmeye çalıştığımda sürekli bilgisayarı yeniden başlat uyarısı veriyordu. Riot Games'in sitesinden bakarak onu hallettim fakat bu sefer oyuna girdiğimde Van -81 hatasıyla karşılaştım. Herkes Vanguard'ı sil falan dedi silmeye çalıştığımda şu hatayı veriyordu.
C:\program Files\Riot Vanguard\vgrl.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.

Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem...

teşekkürler

LoL'e giriş yaparken "Van -81" hatası veriyor
Bu Van -81 hatası, genellikle Riot Vanguard anti-hile yazılımının bozulmasından veya uyumsuzluğundan kaynaklanır, özellikle kaldırma sırasında da dosya hatası alıyorsan. İlk olarak Denetim Masası'ndan Vanguard'ı kaldırmayı tekrar dene, başarılı olamazsan oyunun başlatıcısındaki onarım seçeneğini kullanıp bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar girmeyi dene. Sorun devam ederse, ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan ve Windows'un en son güncellemeleri aldığından emin olmak da faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri