Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

macOS Minecraft Launcher oturum açmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
macOS Minecraft Launcher oturum açmıyor Arkadaşlar resmi siteden Minecraft'ı satın alıp macOS'uma Launcher'i indirdim. Microsoft ile giriş yapı seçiyorum hesabı giriyorum hata veriyor.

"Please retry with a different device or other authentication method to sign in. For more details, please see..."

Bu hatayı veriyor neden acaba?

macOS Minecraft Launcher oturum açmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu tür oturum açma hataları genellikle geçici ağ sorunları, yanlış yapılandırılmış güvenlik ayarları veya launcher dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanabilir. Sorunun temel nedenini tespit etmek için belirli adımları takip etmek önemlidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • İnternet bağlantısı veya ağ yapılandırması sorunları.
  • Microsoft hesap oturum açma sistemindeki geçici aksaklıklar.
  • Launcher dosyalarında meydana gelen bozulmalar veya eksiklikler.
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının bağlantıyı engellemesi.
  • macOS işletim sistemi veya launcher sürümünün güncel olmaması.
macOS Minecraft Launcher oturum açmıyor çözüm adımları
  1. Modem ve yönlendiricinizi yeniden başlatarak ağ bağlantınızı kontrol edin.
  2. Microsoft hesabınızın başka bir cihazdan sorunsuz giriş yapabildiğini teyit edin.
  3. macOS'taki güvenlik duvarı ayarlarını geçici olarak devre dışı bırakıp launcher'ı tekrar çalıştırmayı deneyin.
  4. Minecraft Launcher uygulamasını kaldırıp Apple Store veya resmi web sitesinden en son sürümünü indirerek yeniden kurun.
  5. Launcher'ın depolama alanındaki önbellek dosyalarını temizleyin.
  6. Minecraft sunucu bağlantı sorunları için ağ ayarlarınızı kontrol edin.
Microsoft oturum açma sisteminin farklı bir cihaz veya kimlik doğrulama yöntemiyle tekrar denenmesini önerdiği hata mesajı dikkate alınmalıdır.

Kişi Yorumladı
Geri