Metal Gear Solid 5 meydan okuma görevleri kısmına girilince oyundan atıyor Oyunda meydan okuma görevleri kısmında bize iyi personeller veriyor. Normalde başlarda bende alabiliyordum ama şimdi ne zaman oraya girsem oyundan atıyor.
Yeni mavi temayı gördünüz mü? Aktif etmek için tıkla
VIP Üyelikte Sınırlı Süreli İndirim (Sadece 99 TL Anında Aktivasyon - Paytr Ödeme) Hesabını yükseltmek için tıkla
Metal Gear Solid 5 meydan okuma görevleri kısmına girilince oyundan atıyor Oyunda meydan okuma görevleri kısmında bize iyi personeller veriyor. Normalde başlarda bende alabiliyordum ama şimdi ne zaman oraya girsem oyundan atıyor.
çözebildin mi ?Metal Gear Solid 5 meydan okuma görevleri kısmına girilince oyundan atıyor Oyunda meydan okuma görevleri kısmında bize iyi personeller veriyor. Normalde başlarda bende alabiliyordum ama şimdi ne zaman oraya girsem oyundan atıyor.
çözebildin mi?Metal Gear Solid 5 meydan okuma görevleri kısmına girilince oyundan atıyor Oyunda meydan okuma görevleri kısmında bize iyi personeller veriyor. Normalde başlarda bende alabiliyordum ama şimdi ne zaman oraya girsem oyundan atıyor.
Çözüm*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***