Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

MGS Delta the pain boss savaşı başlangıcı save dosyası nereden bulunur?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
MGS Delta the pain boss savaşı başlangıcı save dosyası nereden bulunur? Arkadaşlar MGS Delta oynuyordum. Ancak bilgisayara format atmam gerekiyordu. Bu sebeple save dosyalarını kaybettim. En baştan oynamayı da mental olarak kaldıramam.

The pain boss fight'ının başlangıcında kalmıştım. Tam oradan başlayacak bir save dosyası bulma şansım var mı? Teşekkürler.

MGS Delta the pain boss savaşı başlangıcı save dosyası nereden bulunur? Tam da o boss savaşı öncesinde format atıp save'leri kaybetmek gerçekten can sıkıcı olabiliyor, o durumu iyi anlarım. Genelde oyuncular böyle kritik ilerlemelerdeki save dosyalarını oyun forumlarında veya özel topluluk sitelerinde paylaşıyor, bu yüzden arama motorunda "MGS Delta The Pain boss save file" gibi terimlerle arama yaparak istediğin noktaya yakın bir save dosyası bulma şansın yüksek. Eğer oyunu Epic Games üzerinden oynuyorsan, save'ler genellikle `C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local\[OyunAdı]\Saved` gibi bir klasörde saklanır ama format sonrası bu dosyaların senin bilgisayarında artık olmadığını varsaymalıyız. Oyunu tekrar kurduktan sonra Epic Games'in kendi bulut kaydı özelliğinin aktif olup olmadığını kontrol etmek de save'lerin otomatik olarak geri gelmesi için bir diğer ihtimaldir.

Kişi Yorumladı
Geri