Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Minecraft Bedrock Edition açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Minecraft Bedrock Edition açılmıyor Bu sorunu sadece Bedrock'ta yaşıyorum, birçok şeyi denedim. Package installer başlattım, CMD'den komutlar denedim, düzelmedi. Sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. Java'ya sorunsuz giriyor ama Bedrock'ta hata veriyor. Sebebi nedir?

Minecraft Bedrock Edition açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Minecraft Bedrock Edition'ın açılmaması can sıkıcı bir durumdur. Genellikle bu tür sorunlar, oyun dosyalarının bozulması, sistem uyumsuzlukları veya nadiren arka planda çalışan yazılımların çakışması nedeniyle ortaya çıkar.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları
  • Microsoft Store veya Xbox uygulaması ile ilgili sorunlar
  • Güncel olmayan grafik sürücüleri
  • Windows işletim sistemi güncellemelerinin eksikliği
  • Arka planda çalışan çakışan uygulamalar
Minecraft Bedrock Edition açılmıyor çözüm adımları
  1. Microsoft Store uygulamasını açın. Sol taraftaki "Kütüphane" sekmesine gidin ve Minecraft Bedrock Edition için güncellemeleri kontrol edin. Varsa güncellemeleri yapın.
  2. Windows Ayarları'ndan "Uygulamalar" bölümüne gidin. Listeden Minecraft'ı bulun, üzerine tıklayın ve "Gelişmiş seçenekler"i seçin. Burada "Onar" veya "Sıfırla" seçeneklerini deneyin.
  3. Sorun devam ederse, Minecraft'ı Microsoft Store'dan tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin. Yükleme işleminin Microsoft Store üzerinden tamamlandığından emin olun.
  4. Grafik kartı sürücülerinizi güncelleyin. Ekran kartı üreticinizin (NVIDIA, AMD, Intel) web sitesinden en son sürücüleri indirip kurun.
  5. Windows güncellemelerini kontrol edin ve eksik olan tüm güncellemeleri yükleyin. Sisteminizin tamamen güncel olduğundan emin olun.

Kişi Yorumladı
Geri