Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Minecraft "Getsockopt" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Minecraft "Getsockopt" hatası Sebebini anlamadığım bir şekilde, bütün yolları denememe rağmen ya Max bağlantı sınanıyor ya da sunucuya bağlanılamıyor yazıyor. Ortak ağları ve özel ağları kapatıp açtım, Openjdk'nın ortak ve özel ağlarına izin verdim. Aesir Launcher'i sildim, yeniden yükledim. Laptopu yeniden başlattım, açıp kapattım. Modemi kapatıp açtım. Telefonun internetine bağlanıp girmeye çalıştım. Sorunun ne olduğunu hâlâ anlamadım. 2-3 saattir uğraşıyorum ve bütün Reddit konularına baktım, hâlâ bulamadım. Yardım...

teşekkürler

Minecraft "Getsockopt" Hatası Bu hata genellikle sunucu tarafındaki bir ayardan veya ağınızdaki geçici bir problemden kaynaklanıyor, ilk olarak bilgisayarınızın DNS önbelleğini temizlemek için komut isteminde `ipconfig /flushdns` komutunu çalıştırmayı deneyin. Ardından, eğer sunucunuz bir VDS'de veya Hamachi gibi bir VPN üzerinde ise, sunucuyu yeniden başlatmak veya IP adresinin doğru ayarlandığından emin olmak çoğu zaman işe yarar. En önemlisi, hem istemcinizin hem de sunucunuzun aynı Minecraft sürümünde olduğundan emin olun, sürüm uyuşmazlıkları bu tür "getsockopt" hatalarına yol açabilir. Ayrıca, Java ve Minecraft için güvenlik duvarı ayarlarını bir kez daha gözden geçirmek de faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri