Neler yeni

Çözüldü Mobil oyun hesabı nasıl aktarılır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Mobil oyun hesabı nasıl aktarılır? Merhaba. Öncelikle merak ettiğim bir konu var. eFootball hesabım Play Store ve Konami ID'ye bağlı, Samsung telefon kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone almayı planlıyorum. eFootball hesabımı aktarmamda sorun çıkar mı acaba?

Çözüm
Mobil oyun hesabı nasıl aktarılır? Merhaba. Öncelikle merak ettiğim bir konu var. eFootball hesabım Play Store ve Konami ID'ye bağlı, Samsung telefon kullanıyorum. Yakın zamanda iPhone almayı planlıyorum. eFootball hesabımı aktarmamda sorun çıkar mı acaba?

Sorunu net şekilde açıklayayım: Android (Samsung) → iPhone geçişinde eFootball hesabını sorunsuz taşıyabilirsin, yeter ki hesabın KONAMI ID’ye bağlı olsun. İşletim sistemi değiştiğinde Google Play Games ya da iOS Game Center tek başına işe yaramıyor, transferi mutlaka KONAMI ID üzerinden yapmak gerekiyor.

Yapman Gerekenler​

Sorunu net şekilde açıklayayım: Android (Samsung) → iPhone geçişinde eFootball hesabını sorunsuz taşıyabilirsin, yeter ki hesabın KONAMI ID’ye bağlı olsun. İşletim sistemi değiştiğinde Google Play Games ya da iOS Game Center tek başına işe yaramıyor, transferi mutlaka KONAMI ID üzerinden yapmak gerekiyor.

Yapman Gerekenler​

Önemli Noktalar​

• KONAMI ID olmadan aktarım mümkün değil. Google Play veya Game Center sadece aynı işletim sistemi içinde işe yarıyor.
  • eFootball Coins (mağaza parası) platforma bağlıdır. Android’de satın aldığın Coin’ler iPhone’a geçerken görünmeyebilir. Bu en çok kafa karıştıran nokta. Eğer Coinlerin varsa, mümkünse kullan ya da bu riski bilerek geçiş yap.
  • eFootball Points (puanlar) KONAMI ID’ye bağlı olduğu için cihazdan bağımsız aktarılır.
  • Kullanıcı bilgilerinin (KONAMI ID e-postası, şifresi) güncel olduğundan emin ol. Hatta çıkmadan önce kendi User ID’ni ekran görüntüsüyle kaydetmek de faydalı olur.
  • “Aktarılacak veri yok” hatası: Bu durumda eski cihazda KONAMI ID bağlantını yeniden kontrol et.
  • Giriş hatası / şifre unutma: KONAMI’nin resmi destek kısmındaki “Inquiry/Contact” bölümünden doğrulama yaparak yardım alabilirsin.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri