Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Modlu Prism Launcher Tasks failed hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Modlu Prism Launcher Tasks failed hatası veriyor Dün gece ilk defa Minecraft premium aldım ve Launcher olarak Prism Launcher seçtim. Profil açtım ve gerekli modları yükledim fakat başlatılırken bu hata veriyor. Nolur yardım edin.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1772882598680-png.2672365/ https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1772882603144-png.2672366/

Modlu Prism Launcher Tasks failed hatası veriyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu hata, genellikle oyun dosyalarının bütünlüğü, başlatıcı (launcher) ile ilgili sorunlar veya sistem bağımlılıklarındaki eksiklikler nedeniyle ortaya çıkar. Oyun başlatılırken yaşanan bu görev başarısızlığı, kurulumun çeşitli aşamalarında bir sorun olduğunu gösterir. Sorunu gidermek için belirli adımları takip etmek önemlidir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Prism Launcher kurulumunda eksik veya bozuk dosyalar.
  • Yetersiz dosya/klasör izinleri veya yönetici haklarının eksikliği.
  • Java Runtime Environment (JRE) sürüm uyumsuzluğu veya hatalı kurulumu.
  • Yüklenen mod paketindeki bir hata veya modlar arasındaki uyumsuzluklar.
  • Arka planda çalışan ve çakışmaya neden olan diğer yazılımlar veya güvenlik duvarı ayarları.

Modlu Prism Launcher Tasks failed hatası veriyor çözüm adımları
  1. Prism Launcher'ı yönetici olarak çalıştırın. Uygulama simgesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanın.
  2. Prism Launcher içindeki "Modlar" sekmesine gidin, tüm modları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu başlatmayı tekrar deneyin.
  3. Prism Launcher'ın kurulu olduğu ana klasöre giderek dosya bütünlüğünü kontrol edin. Gerekirse dosyaları onarın veya Launcher'ı yeniden kurun.
  4. Minecraft'ın kurulu olduğu klasördeki `versions` alt klasöründe ilgili profilin eksiksiz olduğundan emin olun; gerekirse profili yeniden oluşturun.
  5. Sisteminizde yüklü olan Java Runtime Environment (JRE) sürümünü kontrol edin. Güncel değilse, en son sürümünü indirip kurun.
  6. Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımınızın Prism Launcher veya Minecraft ile ilgili işlemleri engellemediğinden emin olun; gerekirse bu yazılımlara izin verin.

Kişi Yorumladı
Geri