Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ms'den alınan Undertale'ye yama kurulur mu? Onlarca kat fark var diye Steam yerine Microsoft Store'den aldım. Yama kurmayı da çok bilmiyorum link verebilecek veya çözüm önerisi sunabilecek var mı?
Ms'den alınan Undertale'ye yama kurulur mu sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Microsoft Store'dan alınan oyunların dosya erişim izinleri genellikle daha kısıtlıdır. Bu durum, standart yama veya mod kurulum yöntemlerinin çalışmamasına neden olabilir. Oyunun yapısı ve kurulum yeri, yama uyumluluğunu doğrudan etkiler.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Microsoft Store uygulamalarının kısıtlı dosya erişim izinleri
Oyun dosyalarının standart konumlardan farklı yerde olması
Yama dosyasının oyunun belirli sürümüyle uyumsuzluğu
Oyunun çalıştığı ortama (Windows sürümü, vb.) özgü uyumsuzluklar
Ms'den alınan Undertale'ye yama kurulur mu çözüm adımları
Oyunun kurulu olduğu klasöre göz atın; genellikle C:\Program Files\WindowsApps\ altında karmaşık isimlerle bulunur. Bu klasöre erişim izinleri almanız gerekebilir.
Yama dosyasının MS Store sürümüyle uyumlu olduğunu doğrulayın; modlama forumlarında veya topluluklarda bu bilgiye ulaşabilirsiniz.
Dosya izinlerini kontrol edin; oyunun kurulu olduğu klasörün özelliklerinden 'Güvenlik' sekmesini inceleyerek gerekli izinleri verebilirsiniz.
Eğer oyun yönetici haklarıyla çalışmıyorsa, oyunun ana yürütülebilir dosyasını (genellikle .exe) sağ tıklayıp 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğiyle başlatmayı deneyin.
Yama kurulumu için özel talimatlar varsa, oyunun alındığı mağaza sürümüne özel adımları dikkatlice uygulayın.