Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ocean world kayıt dosyaları format sonrası nasıl geri getirilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ocean world kayıt dosyaları format sonrası nasıl geri getirilir? Merhaba Ocean World eden crafters'da dünyam vardı, çok uğraşmıştım. Sonra bir ara PC'ye format attım, oyunu tekrar yükledim. Dünyam duruyordu ama şimdi tekrar yükledim oyunu, dünyam gitmiş. Geri getirme şansımız var mı acaba?

Ocean world kayıt dosyaları format sonrası nasıl geri getirilir yaşanıyorsa sorun çoğunlukla dosya bütünlüğü, izinler veya sürücü uyumsuzluğundan çıkar.

Format işlemi oyunun kayıt dosyalarının bulunduğu sürücüyü etkilemiş veya üzerine yazmış olabilir. Kayıt dosyalarının kurtarılması, format öncesinde yedekleme yapılıp yapılmadığına bağlıdır. Oyunlar genellikle belirli klasörlerde kayıtlarını depolar.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Format sırasında oyun kayıt dosyalarının bulunduğu alanın temizlenmesi.
  • Oyunun farklı bir konuma yeniden yüklenmesi ve eski kayıtları bulamaması.
  • Kullanıcının format sonrası manuel olarak kayıt dosyalarını başka bir yere taşımamış olması.
  • Varsa bulut yedekleme sistemlerinin (Steam Cloud vb.) aktif olmaması veya senkronize olmaması.

Ocean world kayıt dosyaları format sonrası nasıl geri getirilir çözüm adımları
  1. Oyunun yüklü olduğu sürücüde veya bilgisayarınızdaki diğer depolama birimlerinde 'Ocean World' oyununa ait kayıt dosyası klasörlerini arayın. Bu klasörler genellikle 'Belgelerim', 'AppData' veya oyunun kendi kurulum dizininde olabilir.
  2. Oyununuzun bulut yedekleme (örneğin Steam Cloud) özelliğini kontrol edin ve aktifse senkronizasyonu başlatın.
  3. Format öncesi dosyaların yedeklendiği harici diskleri, USB bellekleri veya diğer depolama aygıtlarını kontrol edin.
  4. Eğer format işlemi hızlı format ise ve sürücü başka verilerle doldurulmadıysa, dosya kurtarma yazılımlarını deneyebilirsiniz, ancak başarı garantili değildir.

Kişi Yorumladı
Geri