Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü PUBG Plus iade edilmiyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
PUBG Plus iade edilmiyor PUBG Plus aldım, harita seçme özelliği geliyor diye ama gelmiyormuş. Hiç güzel bir özelliği de yok, pişman oldum. İade de edemiyorum. Nasıl iade edebilirim? Plus’ın verdiği hiçbir şeyi kullanmadım, G-Coin’ler aynen duruyor.

Çözüm
PUBG Plus iade edilmiyor PUBG Plus aldım, harita seçme özelliği geliyor diye ama gelmiyormuş. Hiç güzel bir özelliği de yok, pişman oldum. İade de edemiyorum. Nasıl iade edebilirim? Plus’ın verdiği hiçbir şeyi kullanmadım, G-Coin’ler aynen duruyor.

PUBG Mobile’da Plus üyeliği genellikle dijital içerik sınıfına giriyor ve satın alındıktan sonra otomatik olarak iade edilmiyor. Ancak hiç kullanmadığını söylüyorsun (G-Coin harcanmamış, ödüller açılmamış). Bu durumda şunları deneyebilirsin:

1. Google Play / App Store üzerinden iade isteği aç
    • Android için: Google Play → Profil → Ödemeler ve Abonelikler → Satın Alma Geçmişi → “Sorun bildir” → “Yanlışlıkla satın aldım” seçeneği.
    • iOS için...

PUBG Mobile’da Plus üyeliği genellikle dijital içerik sınıfına giriyor ve satın alındıktan sonra otomatik olarak iade edilmiyor. Ancak hiç kullanmadığını söylüyorsun (G-Coin harcanmamış, ödüller açılmamış). Bu durumda şunları deneyebilirsin:

1. Google Play / App Store üzerinden iade isteği aç
    • Android için: Google Play → Profil → Ödemeler ve Abonelikler → Satın Alma Geçmişi → “Sorun bildir” → “Yanlışlıkla satın aldım” seçeneği.
    • iOS için: reportaproblem.apple.com adresinden giriş yapıp ilgili satın alımı seçip iade talebi açabilirsin.
  2. PUBG Mobile destek ekibiyle iletişime geç
    Oyunun içinden → Ayarlar → Destek (Help) bölümüne girip “Plus satın alımı, kullanmadım, iade talebi” diye ticket açabilirsin.
  3. Şans faktörü
    Dijital ürünlerde iade tamamen Google/Apple veya PUBG destek ekibinin insiyatifinde. Özellikle hiçbir ödül açılmadıysa iade ihtimali artıyor.

lk önce Google Play veya App Store üzerinden resmi iade isteği yap, kabul edilmezse PUBG’nin destek ekibine ekran görüntüleriyle başvur.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri