Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

PUBG shild hata veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
PUBG shild hata veriyor https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1734558044807-png.2377190/

PUBG yükledim böyle bir hata çıktı dosyaları da doğruladım düzelmedi. Birkaç yerde DirectX güncelleyin yazıyordu. O da PC de güncel yardım edebilir misiniz?

Excalibur laptopta Valorant HVCI Enabled hatası
Bu tür hatalar genelde oyun dosyalarındaki bir bozulmadan kaynaklanabilir; Riot Client üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, Valorant'ın config veya önbellek dosyalarını temizlemek de çoğu zaman bu tür çekirdek yalıtımı uyumluluk sorunlarını çözebilir.

GTX 1650 sistemde Crysis 1 Remastered oyundan atıyor
Bu tür oyun içi çökme sorunlarında en sık karşılaşılan neden ekran kartı sürücülerinin güncel olmamasıdır; GTX 1650 için en son NVIDIA sürücülerini kurmanızı tavsiye ederim. Eğer problem devam ederse, sorunun kayıtlı oyun dosyasından kaynaklanıyor olması da mümkün, bu yüzden daha önceki bir kaydı yüklemeyi deneyebilirsiniz.

PUBG shild hata veriyor
Bahsettiğin şild hatası genellikle oyunun anti-cheat sistemiyle ilgili oluyor; DirectX'i güncel tutmak önemli bir adım, onu mutlaka tamamla. Bununla birlikte, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene, bu tür güvenlik yazılımlarıyla yaşanan uyum sorunlarını çoğu zaman çözüyor.

Kişi Yorumladı
Geri