Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

R5 3600 RTX 3060 sistemde Arc Raiders açılırken çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
R5 3600 RTX 3060 sistemde Arc Raiders açılırken çöküyor Steam'den Arc Raiders oyununu alıp kurdum ancak oyunu açtığımda küçük bir yükleme ekranı çıkıyor. Sonrasında da dump dusyası oluşturan bir crash sekmesi açılıyor. DDU kullanarak ekran kartı driverımı silip tekrar ekran kartımla uyumlu sürümü kurdum, DirectX güncelledim, oyunu tekrardan kurdum ve defalarca dosya bütünlüğünü doğruladım. Oyunun crash sonrasında verdiği .dmp dosyasını eke ekleyeceğim. Process Monitor kısmına mı eklemem gerek emin değilim o yüzden yazıya ekleyeceğim. Yardımcı...

teşekkürler

R5 3600 RTX 3060 sistemde Arc Raiders açılırken çöküyor Sorunun en sık rastlanan nedeni oyunun ihtiyaç duyduğu Visual C++ paketlerinin eksik veya bozuk olmasıdır. Öncelikle hem eski hem de güncel olan tüm Visual C++ Redistributable sürümlerini kaldırıp en güncel hallerini Microsoft'un kendi sitesinden indirip kurmayı dene. Eğer bu işe yaramazsa, Discord, GeForce Experience, Steam gibi oyun içi kaplamaları (overlay) tamamen devre dışı bırakarak oyunu tekrar çalıştırmayı dene, bazen bu tür yazılımlar oyunla çakışabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri