Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Rayman Legends sunuculara bağlanılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Rayman Legends sunuculara bağlanılmıyor
Selam arkadaşlar,

Bilgisayarda oyun oynuyorum ve "challenges" moduna girmeye çalıştığımda, "connecting" ekranında 10 saniye bekledikten sonra sürekli olarak "Ubisoft servers are momentarily unavailable. Please try again later." yazısıyla karşılaşıyorum. Daha önce de aynı sorunla karşılaşıyordum ve şimdi bile bazı insanların sorunsuzca oynadığını gördüm. Bu kişiler nasıl oynuyor? Ubisoft sunucuları kapandı mı yoksa hala oynanabilir mi? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Çözüm
Selam arkadaşlar,

Bilgisayarda oyun oynuyorum ve "challenges" moduna girmeye çalıştığımda, "connecting" ekranında 10 saniye bekledikten sonra sürekli olarak "Ubisoft servers are momentarily unavailable. Please try again later." yazısıyla karşılaşıyorum. Daha önce de aynı sorunla karşılaşıyordum ve şimdi bile bazı insanların sorunsuzca oynadığını gördüm. Bu kişiler nasıl oynuyor? Ubisoft sunucuları kapandı mı yoksa hala oynanabilir mi? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Oyunu bilgisayar üzerinden oynarken, "challenges" moduna giriş yapmaya çalıştığınızda "connecting" ekranında 10 saniye bekledikten sonra sürekli olarak "Ubisoft servers are momentarily unavailable. Please try again...
Selam arkadaşlar,

Oyunu bilgisayar üzerinden oynarken, "challenges" moduna giriş yapmaya çalıştığınızda "connecting" ekranında 10 saniye bekledikten sonra sürekli olarak "Ubisoft servers are momentarily unavailable. Please try again later." yazısıyla karşılaşıyorsanız, bu genellikle geçici bir sorundur ve Ubisoft sunucularıyla ilgilidir.

Bu tür sorunlar zaman zaman sunucu bakımı, yüksek trafik veya hizmet kesintileri nedeniyle ortaya çıkabilir. Diğer oyuncuların sorunsuzca oynayabilmesi, sorunun bazen bölgesel veya hesap bazlı olabileceği anlamına gelebilir.

Çözüm olarak:

1. Bir süre bekleyin ve daha sonra tekrar deneyin, çünkü bu tür sorunlar genellikle kısa süreli olur.
  2. Ubisoft'un resmi sosyal medya hesaplarını veya destek kaynaklarını kontrol ederek, sunucu sorunları veya bakım çalışmaları hakkında güncel bilgilere ulaşmaya çalışın.
  3. Oyununuzu güncel tutun, çünkü güncellemeler sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.
Eğer sorun devam ederse, Ubisoft'un resmi destek ekibi ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz, çünkü onlar özgün hesabınıza ve bölgenize özgü yardım sağlayabilirler.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri