Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RDR 2 açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RDR 2 açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor RDR2 açılırken siyah ekranda kalıyor bir müddet ve sonra ekran beyazlayıp yanıt vermedi hatası alıyorum.

Epey bir araştırdım.

C:\Users\User\OneDrive\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings

Konumundan system.xml dışındakileri silince girdi, o da olmuyorsa yapay zeka uygulamalarından kaynaklardan bilgi toplayıp sorun çözüm için sırayla çözüm önerileri isteyin. Ben o şekilde eleye eleye çözdüm.

RDR 2 açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu tür oyun başlatma sorunları genellikle temel sistem ayarlamaları veya oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanır. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları dikkatlice uygulayın.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünde bozulmalar
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri
  • Arka planda çalışan çakışan yazılımlar
  • Oyun içi veya sistem ayarlarındaki uyumsuzluklar
  • Dosya izinleriyle ilgili sorunlar
RDR 2 açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor çözüm adımları
  1. Oyunu başlatmadan önce, aşağıdaki konumdaki `system.xml` dosyası hariç tüm ayar dosyalarını silin: `C:\Users\User\OneDrive\Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings` Bu işlem oyunun varsayılan ayarlara dönmesini sağlar.
  2. Steam'de Red Dead Redemption 2'ye sağ tıklayın, Özellikler'i seçin, Yüklü Dosyalar'a gidin ve 'Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' seçeneğini çalıştırın.
  3. Ekran kartınızın üreticisinin (NVIDIA, AMD, Intel) web sitesinden en güncel sürücüleri indirip temiz bir kurulum yapın.
  4. Eğer oyuna mod kurduysanız veya üçüncü parti yazılım kullandıysanız, bu dosyaları tamamen kaldırın ve oyunu tekrar deneyin.
  5. Oyunun ayarlarından tam ekran modunu kapatıp 'çerçevesiz tam ekran' olarak ayarlayın veya tam tersini deneyin. V-Sync ayarını da değiştirerek test edin.
  6. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatarak çakışmaları önleyin.

Kişi Yorumladı
Geri