Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü RDR2 hakkında düşüncelerim

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
RDR2 hakkında düşüncelerim.

Az önce bitirdim. Zaten Arthur'un öleceğini biliyordum, John'un ise yaşayacağını. Bu yüzden mantık yapıp her türlü Arthur öleceği için belki John'a parayı verebilirim diye sonda para seçeneğini seçtim, ama Arthur öldü. Ben fazla yan görev yapmadım, sanırım bundan dolayı onurum düşüktü. Ben de tekrar finali oynayıp bu sefer John ile gitmeyi seçeceğim, yine öleceğini biliyorum. Ben beğendim, bu oyunu ertelemiştim bayağı, nedeni ise uzun olması ve genellikle yavaş olmasıydı, ama sıkılmadan oynadım, muhtemelen John'daki geri kalan şeyleri de yapınca silerim. Keşke ilk PC'yi aldığımda oynasaydım.

Bu arada bilen varsa, John olarak Micah ile savaşmaya gitmek için ne yapmak lazım, yani seçtiğim son, onur falan etkiliyor mu oraya gitmek için?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm

Az önce bitirdim. Zaten Arthur'un öleceğini biliyordum, John'un ise yaşayacağını. Bu yüzden mantık yapıp her türlü Arthur öleceği için belki John'a parayı verebilirim diye sonda para seçeneğini seçtim, ama Arthur öldü. Ben fazla yan görev yapmadım, sanırım bundan dolayı onurum düşüktü. Ben de tekrar finali oynayıp bu sefer John ile gitmeyi seçeceğim, yine öleceğini biliyorum. Ben beğendim, bu oyunu ertelemiştim bayağı, nedeni ise uzun olması ve genellikle yavaş olmasıydı, ama sıkılmadan oynadım, muhtemelen John'daki geri kalan şeyleri de yapınca silerim. Keşke ilk PC'yi aldığımda oynasaydım.

Bu arada bilen varsa, John olarak Micah ile savaşmaya gitmek için ne yapmak lazım, yani seçtiğim son, onur falan...

Bu arada bilen varsa, John olarak Micah ile savaşmaya gitmek için ne yapmak lazım, yani seçtiğim son, onur falan etkiliyor mu oraya gitmek için?
Red Dead Redemption 2’yi bitirdiğine göre oyun hakkındaki düşüncelerin şekillenmiş gibi görünüyor. Arthur'un sonunun kaçınılmaz olduğunu bilmek, hikayeyi izlerken farklı bir bakış açısı sunuyor. Senin de dediğin gibi, oyunun finalindeki seçimler Arthur'un kaderini değiştirmiyor; sadece nasıl bir son yaşayacağını etkiliyor. Onur seviyen burada kritik bir rol oynuyor:

• Yüksek onur ile final yaparsan, daha anlamlı bir son ve farklı bir sinematikle karşılaşırsın.
  • Düşük onur durumunda ise daha karanlık ve trajik bir son yaşanır.
John ile devam eden kısımda da hikaye tamamlanıyor ve onun açısından çeşitli görevler yapabiliyorsun. Micah ile olan hesaplaşmaya gelince:

• Bu, tamamen hikaye ilerleyişine bağlı bir durum. John'un hikayesini oynayıp görevleri tamamladığında, Sadie Adler ve Charles Smith ile birlikte Micah'ı bulmak için yola çıkıyorsun. Bu, hikayenin doğal bir parçası ve onur seviyesinden bağımsız.
Oyunu erteleyip şimdi oynadığın için pişman olma. RDR2, her dönemde etkileyici bir deneyim sunan bir oyun. John’un hikayesini tamamlayıp yan görevleri bitirdikten sonra bırakırsan, yine de unutulmaz bir macera yaşamış olursun. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri