Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RE9 açıldıktan 3 saniye sonra kendini kapatıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RE9 açıldıktan 3 saniye sonra kendini kapatıyor Dün gece girebiliyordum ama sabah güncelleme gelmişti güncelledikten sonra oyunu açıyorum ama 3 saniye sonra direkt kapanıyor. Oyun dosyalarını doğruladım olmadı. Sildim geri yükledim olmadı. Neden yapıyor sizce?

RE9 açıldıktan 3 saniye sonra kendini kapatıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun aldığı bir güncelleme sonrası dosyaların bozulmuş veya sistemle uyumsuz hale gelmiş olması olasıdır. Bu tür bir uyumsuzluk, oyunun başlatılmasını engelleyip ani kapanmalara yol açar. Bazen arka planda çalışan diğer yazılımlar veya eksik sistem bileşenleri de bu duruma sebep olabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
[*]Güncelleme sonrası bozulan veya eksik kalan oyun dosyaları
[*]Eski, uyumsuz veya hatalı ekran kartı sürücüleri
[*]Arka planda çalışan ve oyunla çakışan yazılımlar
[*]Sistemde eksik olan veya bozulmuş Microsoft Visual C++ Redistributable paketleri

RE9 açıldıktan 3 saniye sonra kendini kapatıyor çözüm adımları
  1. Oyun istemcisinde "Oyun Dosyalarını Doğrula" veya benzeri bir seçeneği tekrar kullanarak tüm oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin. Eğer sorun devam ederse, oyunu tamamen kaldırıp kurulum dizinindeki tüm kalıntıları temizleyerek yeniden kurun.
  2. Ekran kartınızın en güncel sürücülerini üreticinin resmi web sitesinden indirip kurun. Kurulum sırasında "Temiz Kurulum" (Clean Install) seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
  3. Sisteminizde yüklü olan tüm Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini kaldırın, ardından Microsoft'un resmi web sitesinden en güncel sürümlerini indirip kurun.
  4. Oyunu başlatmadan önce arka planda çalışan gereksiz tüm uygulamaları (tarayıcılar, sohbet programları, diğer oyun istemcileri vb.) kapatın.
  5. Oyunun kurulu olduğu diskte yeterli boş alan olduğundan emin olun ve diskteki olası hataları kontrol etmek için `chkdsk /f /r` komutunu yönetici olarak çalıştırın.
  6. Antivirüs programınızın veya güvenlik duvarınızın oyunu bir tehdit olarak algılamadığından emin olun. Oyunu bu programların izin verilenler listesine ekleyin veya geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Kişi Yorumladı
Geri