Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Red Dead Redemption 2 hata verip açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Red Dead Redemption 2 hata verip açılmıyor RDR2'yi normal bir şekilde oynuyordum sonra Spider-Man Remastered yükledim ve yama kurdum. Hikayeyi 30% a kadar oynadım ve yüksek grafiklerde oynuyordum çünkü bilgisayarın donanımı iyi. Ekran kartı 70 derecelerde gezerken işlemci 78 falandı neyse ayrı bir konu o. Haritada dolaşırken oyun bir anda hata verdi. Grafik kart falan diyordu herhalde tam hatırlamıyorum tamam dedim ve oyundan attı. Ondan sonra daha da girmedim. Biraz zaman geçti RDR2'ye girdim RDR2 açılıyordu önceden ama açılmadı...

teşekkürler

Red Dead Redemption 2 hata verip açılmıyor sorunu, genellikle en sık başka bir oyun yükledikten veya güncelleme yaptıktan sonra karşılaşılan bir durum. Öncelikli olarak oyunun dosyalarını doğrulamakla başlamak en mantıklısı; Steam kütüphanesinden RDR2'ye sağ tıklayıp 'Özellikler' > 'Yerel Dosyalar' > 'Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula' seçeneğini kullanabilirsin. Eğer bu işe yaramazsa, oyunu etkileyebilecek gereksiz arka plan uygulamalarını veya ekran görüntü alma/kaydetme araçlarının (overlay'ler) kapalı olduğundan emin ol, özellikle yeni kurduğun oyunun kendi arayüzleri çakışma yapabiliyor. Bunların yanında ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin olmak ve gerekirse Visual C++ Redistributable paketlerini kontrol etmek de sorunu çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri