Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rematch sunucuya bağlanıyor ekranında takılıyor Oyuna giriyorum hiçbir sıkıntı yok, ama 1maç attıktan sonra yeni maç arattığımda giriyor ancak sunucuya bağlanıyor ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?
Rematch sunucuya bağlanıyor ekranında takılıyor Oyuna giriyorum hiçbir sıkıntı yok, ama 1maç attıktan sonra yeni maç arattığımda giriyor ancak sunucuya bağlanıyor ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?
Oyunda “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılma sorunu yaşıyorsan, bu durum genellikle sunucu kaynaklı değil—oyuncuların %90'ı için internet ayarları veya sistem tarafında çözülüp oyun tekrar çalışır hale getirilebiliyor. İşte denemen gereken adımlar:
Oyunda “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılma sorunu yaşıyorsan, bu durum genellikle sunucu kaynaklı değil—oyuncuların %90'ı için internet ayarları veya sistem tarafında çözülüp oyun tekrar çalışır hale getirilebiliyor. İşte denemen gereken adımlar:
DNS'i Google DNS’e değiştir, sistemi yeniden başlat.
2
Game'i kapat → Görev Yöneticisinden GamingServices’i sonlandır → Oyunu yeniden aç.
3
Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrula.
4
Güvenlik duvarı/antivirüs ayarlarını kontrol et.
5
Modemi yeniden başlat, Ethernet bağlantısı dene, DNS flush işlemi yap.
6
Sistem tarih/bölge ayarlarını senkronize et.
7
Ağ sürücülerini yeniden yükle.
8
Gerekirse LagoFast veya GearUP gibi ping booster yazılımlarını dene.
Bu adımlardan biri genelde problemi çözüyor. Eğer hâlâ maçlara giremiyorsan veya yeni maç ararken yeniden “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılı kalıyorsan, o zaman sunucu taraflı genel bir problem olabilir. Böyle bir durumda oyunun sosyal medya hesaplarını veya Downdetector gibi servisleri kontrol etmek yerinde olur.