Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Rematch sunucuya bağlanıyor ekranında takılıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Rematch sunucuya bağlanıyor ekranında takılıyor Oyuna giriyorum hiçbir sıkıntı yok, ama 1maç attıktan sonra yeni maç arattığımda giriyor ancak sunucuya bağlanıyor ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?

Çözüm
Rematch sunucuya bağlanıyor ekranında takılıyor Oyuna giriyorum hiçbir sıkıntı yok, ama 1maç attıktan sonra yeni maç arattığımda giriyor ancak sunucuya bağlanıyor ekranında takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa söyleyebilir mi?

Oyunda “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılma sorunu yaşıyorsan, bu durum genellikle sunucu kaynaklı değil—oyuncuların %90'ı için internet ayarları veya sistem tarafında çözülüp oyun tekrar çalışır hale getirilebiliyor. İşte denemen gereken adımlar:

Oyunda “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılma sorunu yaşıyorsan, bu durum genellikle sunucu kaynaklı değil—oyuncuların %90'ı için internet ayarları veya sistem tarafında çözülüp oyun tekrar çalışır hale getirilebiliyor. İşte denemen gereken adımlar:

Özet: Hangi adımları denemelisin?​

AdımNe yapmalı
1DNS'i Google DNS’e değiştir, sistemi yeniden başlat.
2Game'i kapat → Görev Yöneticisinden GamingServices’i sonlandır → Oyunu yeniden aç.
3Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrula.
4Güvenlik duvarı/antivirüs ayarlarını kontrol et.
5Modemi yeniden başlat, Ethernet bağlantısı dene, DNS flush işlemi yap.
6Sistem tarih/bölge ayarlarını senkronize et.
7Ağ sürücülerini yeniden yükle.
8Gerekirse LagoFast veya GearUP gibi ping booster yazılımlarını dene.

Bu adımlardan biri genelde problemi çözüyor. Eğer hâlâ maçlara giremiyorsan veya yeni maç ararken yeniden “sunucuya bağlanıyor” ekranında takılı kalıyorsan, o zaman sunucu taraflı genel bir problem olabilir. Böyle bir durumda oyunun sosyal medya hesaplarını veya Downdetector gibi servisleri kontrol etmek yerinde olur.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri