Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Resident Evil Requiem'de ara sahnelerde robotik görüntü oluyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Resident Evil Requiem'de ara sahnelerde robotik görüntü oluyor Arkadaşlar merhaba Resident Evil Requiem'i yükledim, açtım. Ara sahnelerde ve oyunda robotik bir görüntü oluyor. Ekran kartım RX 580, internetten baktım oynayanlar var. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen var mıdır?

Resident Evil Requiem'de ara sahnelerde robotik görüntü oluyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Grafiksel bozulmalar veya ara sahnelerdeki robotik görüntüler, genellikle güncel olmayan ekran kartı sürücüleri, eksik veya bozuk oyun dosyaları veya sistem kaynaklarının yetersiz kullanımından kaynaklanabilir. Bu durumlar, oyunun görsel çıktısını doğrudan etkileyerek istenmeyen artefaktlara yol açar. Sorunu anlamak ve çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Güncel olmayan veya uyumsuz ekran kartı sürücüleri.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması.
  • Arka planda çalışan diğer uygulamalarla çakışmalar.
  • Oyun içi grafik ayarlarının sisteme göre yüksek olması.
  • Yetersiz sistem belleği (RAM) veya işlemci kaynakları.
Resident Evil Requiem'de ara sahnelerde robotik görüntü oluyor çözüm adımları
  1. AMD Radeon Software'i açarak ekran kartınız için en güncel sürücüyü indirin ve "Temiz Kurulum" seçeneği ile yükleyin.
  2. Steam veya kullandığınız platformun oyun dosyası doğrulama özelliğini kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin ve onarın.
  3. Oyunun grafik ayarları menüsüne girerek doku kalitesi, gölgeler, anti-aliasing ve diğer görsel efektleri düşürün. Özellikle VRAM kullanımını etkileyen ayarları azaltın.
  4. Oyun sırasında görev yöneticisini kullanarak CPU ve RAM kullanımını izleyin. Eğer bu kaynaklar %90'ın üzerindeyse, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
  5. Oyunun güncel olduğundan emin olun. Geliştiriciler tarafından yayınlanan güncellemeler bu tür hataları düzeltebilir.
  6. Sisteminizde DirectX ve gerekli Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin en son sürümlerinin kurulu olduğunu kontrol edin.
RX 580 için oyunun grafik ayarlarını düşürmek, özellikle ara sahnelerde daha akıcı bir deneyim sunacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri