Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RTX 4090 kartta RR açınca ses gelip bottleneck yaşanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RTX 4090 kartta RR açınca ses gelip bottleneck yaşanıyor Herkese merhaba, bu forumda açtığım diğer 2 konuda da sizlerle olan istişarem sonucunda 4090 almakta karar kılmıştım. 1 aydır 4090'ı kullanıyorum. Bu süredeki deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle GPU'nun performansı 3080 Ti'dan sonra muasır medeniyetler seviyesine ulaştığımı yüksek oranda hissettirdi bana. 3080 Ti'da resmen acı çekiyormuşum bunu anladım. Bu GPU'nun gücü cidden muazzam. Hayatımda verdiğim en doğru harcama kararlarından biri olduğunu kıvanç ile söyleyebilirim...

teşekkürler

RTX 4090 kartta RR açınca ses gelip bottleneck yaşanıyor
Genelde bu tür görüntü iyileştirme teknolojileri, özellikle de yeni sürülen oyunlarda sürücü veya oyun motoruyla çakışma yapabiliyor. En kestirme çözüm Ray Reconstruction'ı kapatmak olarak görünüyor, çünkü sizde de kapattığınızda sorun çözülüyor. Eğer bu sizi rahatsız ederse, ekran kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun ve NVIDIA Denetim Masası'ndan Shader önbelleğini temizlemeyi deneyin; bozuk önbellekler bazen beklenmedik performans sorunlarına yol açabilir.

Kişi Yorumladı
Geri