Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 5600 XT R5 3600 sistemde CS2 aniden donuyor ve yanıt vermiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 5600 XT R5 3600 sistemde CS2 aniden donuyor ve yanıt vermiyor CS2 aniden menüde veya oyundayken donuyor. Sadece CS'de oluyor Hunt Showdown oynuyorum. Onda böyle bir sorun yok. Oyun donduğunda fareyle tıklamaya devam edersem yanit vermiyor diyor genelde, ekran kartım RX 5600 XT, ekran karti sürücüsünü kaldırıp. 23.5.1 yükledim eski bayağa ama stabil diye yükledim onda donmalar gitti ama bu da FPS düşüşü cok fazla yarattı. Yeni bir SSD aldim ona kurdum. Belki HDD bozulmuştur diye ama sanırım sorun CS2 ve ekran kartının sürücüsü arasındaki bir bug da...

teşekkürler

RX 5600 XT R5 3600 sistemde CS2 aniden donuyor ve yanıt vermiyor
Bu tür ani donmaların en sık rastlanan nedeni, ekran kartı sürücüsü ile CS2'nin shader önbelleği arasındaki uyumsuzluktur. Öncelikle DDU (Display Driver Uninstaller) ile mevcut sürücüyü tamamen kaldırıp, ardından en güncel stabil AMD sürücüsünü temiz kurulum seçeneğiyle yüklemenizi tavsiye ederim. Buna ek olarak, AMD Adrenalin üzerindeki tüm oyun içi overlay'leri (kayıt, FPS göstergesi vb.) kapatmak ve oyunun başlangıç ayarlarına
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
komutunu ekleyerek DirectX 11 ile çalıştırmayı denemek de sorunu çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri