Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

RX 9070XT Battlefield 6 ve GTA 5 Enhanced düzgün çalışmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
RX 9070XT Battlefield 6 ve GTA 5 Enhanced düzgün çalışmıyor Dostlar 5070 ekran kartından RX 9070XT Pulse ekran kartına geçtim. DDU ile temizledim NVIDIA sürücülerini sonrasında kurdum AMD'yi.
Fakat son sürücü sürümünü kurunca (25.12.1) (veya 25.11.1) Battlefield 6 ve GTA 5 Enhanced versiyon açılmıyor. GTA 5 DirectX hatası veriyor, Battlefield 6 ise siyah ekran geldikten 2 saniye sonra kapanıyor kendi kendine.
25.9.1 sürücüsünü kurduğumda çalışıyor iki oyunda fakat BF6 akıcı değil 100 FPS'lerde geziyor 1440p high ayarda.
Bu sorunu sadece ben mi...

teşekkürler

RX 9070XT Battlefield 6 ve GTA 5 Enhanced düzgün çalışmıyor Ekran kartı sürücülerinin yeni sürümleri bazen belirli oyunlarla uyumsuzluk sorunlarına yol açabiliyor. Bu durumda, en güncel sürücüler yerine AMD'nin "Recommended (WHQL)" olarak sunduğu veya forumlarda stabil çalıştığı bilinen, biraz daha eski bir sürüme temiz kurulumla dönmen sorunu çözebilir. Eğer sürücü değişimiyle sorun devam ederse, oyunların kurulu olduğu diskte Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmak ve DirectX'in en son sürümünü kontrol etmek de faydalı olacaktır. Yeni sürücülerde yaşanan performans düşüklüğü ise bazen optimizasyon eksikliğinden veya oyunların kendi güncellemeleriyle çakışmasından kaynaklanabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri