Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Spider 2018 remaster açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Spider 2018 remaster açılmıyor Açılması için Driver'ları silip yüklemem gerekiyor. Zamanında yükleyip oynamıştım bu sebepten devam edememişim demek ki. Her seferinde driverları silip geri yükleyemem, bu aptal oyun bir de oyundayken çöktü yükleme ekranındayken ve Taskmgr'den kapatmak zorunda kaldım. Cache silme zartzurt gibi şeyleri yaptım işe yaramıyor.

Spider 2018 remaster açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun doğru şekilde başlamaması genellikle güncel olmayan veya bozuk ekran kartı sürücüleri ya da oyun dosyalarındaki eksikliklerden kaynaklanır. Sisteminizin oyunun gereksinimlerini karşıladığından emin olmak ve arka planda çalışan diğer yazılımların oyuna müdahale etmediğini kontrol etmek de sorunu çözebilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması veya bozuk olması.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması.
  • Yetersiz VRAM veya ekran kartı belleği kullanımı nedeniyle grafik ayarlarının yüksek olması.
  • Oyuna eklenen modların veya yamaların uyumsuzluğu.
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan diğer yazılımlar.

Spider 2018 remaster açılmıyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizin en güncel sürümünü, üreticinin resmi web sitesinden indirerek temiz bir kurulum ile yükleyin.
  2. Oyunun kurulu olduğu platformda (Steam, Epic Games vb.) oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama seçeneğini kullanarak eksik veya bozuk dosyaları onarın.
  3. Oyun içi grafik ayarlarını düşürün; özellikle çözünürlük, doku kalitesi ve VRAM kullanımını etkileyen ayarları test edin.
  4. Oyuna eklediğiniz tüm modları veya yamaları geçici olarak kaldırarak oyunu modsuz çalıştırmayı deneyin.
  5. Oyun çalışırken arka planda çalışan gereksiz uygulamaları (antivirüs programları hariç) kapatarak bellek kullanımını azaltın.

Kişi Yorumladı
Geri