Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Steam'den alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nda Türkçe dil ve dublaj yok

Steam'den alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nda Türkçe dil ve dublaj yok sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun Steam mağaza sayfasında belirtilen dil seçenekleri kontrol edilmelidir. Bazı oyunlar yalnızca metin desteği sunarken, seslendirme desteği sunmayabilir. Bu durum, oyunun kendi içindeki ayarlardan veya bölgesel sürümlerden de kaynaklanabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyunun içeriğinde Türkçe dil veya dublaj dosyasının bulunmaması.
  • Steam mağaza sayfasında belirtilen dil seçeneklerinin sınırlı olması.
  • Oyun dosyalarının kurulum sırasında eksik veya hasarlı olması.
  • Bölgesel dağıtım anlaşmaları gereği belirli dillerin kısıtlanması.
  • Oyunun dil ayarlarının varsayılan olarak başka bir dile ayarlanmış olması.

Steam'den alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nda Türkçe dil ve dublaj yok çözüm adımları
  1. Steam'de oyunun mağaza sayfasını ziyaret edin ve desteklenen dilleri dikkatlice inceleyin.
  2. Oyunu başlatın ve ana menüdeki "Ayarlar" veya "Seçenekler" bölümünden dil ayarlarını kontrol edin.
  3. Steam kütüphanesinde oyuna sağ tıklayın, "Özellikler"i seçin, "Yüklü Dosyalar" sekmesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini çalıştırın.
  4. Steam'deki oyun özelliklerinde "DLC" veya "Ek Kontent" sekmesini kontrol ederek Türkçe dil paketi olup olmadığını araştırın.
  5. Oyunun güncel olduğundan emin olun; eksik dil dosyaları yamalarla eklenebilir.
  6. Oyunun resmi forumlarını veya ilgili topluluk sayfalarını ziyaret ederek benzer sorunlar yaşayan kullanıcıların çözümlerini araştırın.

Kişi Yorumladı
Geri