Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

The Witcher 3 hikaye ilerlemesi oyun bitince %100 mü oluyor?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
The Witcher 3 hikaye ilerlemesi oyun bitince %100 mü oluyor? Oyunu 28 saat oynadım. İlerleme %29. Sadece ana görev yapıyorum. Durum normal midir yoksa yavaş mı oynuyorum acaba? Oyun bitsin de istiyorum artık. %100 oyun bitince mi oluyor?

The Witcher 3 hikaye ilerlemesi oyun bitince %100 mü oluyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
The Witcher 3 oyununda ilerleme yüzdesi, sadece ana hikayeyi bitirmekle değil, aynı zamanda yan görevleri, keşifleri ve ek içerikleri de tamamlamakla artar. 28 saatte %29 ilerleme, yalnızca ana görevlere odaklanan bir oyuncu için normal kabul edilebilir. Oyunun tamamını bitirip %100'e ulaşmak, içeriğin büyük bir kısmını keşfetmeyi gerektirir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ana görevlere aşırı odaklanılması.
  • Geniş yan görev ağacının ve dünya keşfinin ihmal edilmesi.
  • Witcher sözleşmeleri ve hazine avlarının tamamlanmaması.
  • Oyunun genişleme paketlerindeki içeriklerin eksik kalması.
  • Haritada bulunan tüm soru işaretlerinin ve gizemlerin araştırılmaması.
The Witcher 3 hikaye ilerlemesi oyun bitince %100 mü oluyor çözüm adımları
  1. Oyun içi haritanızı açarak tamamlanmamış ana ve ikincil görevleri kontrol edin.
  2. Keşfedilmemiş bölgelere seyahat ederek yan görevleri, avları ve gizemleri bulun.
  3. Witcher sözleşmelerini ve haritada işaretlenmiş hazine avı görevlerini önceliklendirin.
  4. Sahip olduğunuz genişleme paketlerinin (Hearts of Stone, Blood and Wine) ana hikayelerini ve yan görevlerini tamamlayın.
  5. Tüm bölgelerdeki "Soru İşareti" ikonlarını temizleyerek harita keşfini %100'e yaklaştırın.
  6. Oyundaki tüm tarifleri, kartları ve koleksiyon öğelerini toplamak için rehberlere başvurun.
  7. Unutmayın ki %100 tamamlanma, oyunun sunduğu neredeyse tüm içerikleri deneyimlemeyi ifade eder.
Mevcut ilerleme hızınız, yalnızca ana hikayeye odaklanmanız durumunda beklenebilir bir durumdur.

Kişi Yorumladı
Geri