Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Titanfall 2 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Titanfall 2 açılmıyor Oyunu alalı 2 gün falan oldu herhalde, Steam'den açıyorum 2 saniye falan çalışıyor oluyor, yeşil gözüküyor sonra her şey normale dönüyor ve EA App'de de oyun hazırlanıyor falan diyor. Zaten başımıza ne gelse şu EA App yüzünden geldi, ne yapacağım anlamış değilim.

Titanfall 2 açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Oyunun açılmaması ve birkaç saniye sonra kapanması gibi sorunlar genellikle uyumsuzluklardan veya eksik dosyalardan kaynaklanır. EA App'in kendisi de zaman zaman bu tür sorunlara yol açabilir. Aşağıdaki adımlar bu tür yaygın problemleri gidermeye yöneliktir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • EA App ile ilgili çakışan işlemler veya hatalar
  • Oyun dosyalarının eksik veya bozuk olması
  • Arka planda çalışan güvenlik yazılımlarının oyunu engellemesi
  • Yönetici izinlerinin eksik olması
  • EA App'in kendisinde yaşanan genel sorunlar
Titanfall 2 açılmıyor çözüm adımları
  1. EA App'i kapatın: Görev Yöneticisi'ni açın (CTRL+Shift+ESC) ve EA App ile ilgili tüm işlemleri sonlandırın.
  2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam kütüphanenizde Titanfall 2'ye sağ tıklayın, Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'yı seçin.
  3. EA App'i Yeniden Yükleyin: EA App'i bilgisayarınızdan tamamen kaldırın ve ardından en son sürümünü resmi web sitesinden indirip yeniden kurun.
  4. Yönetici Olarak Çalıştırın: Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin, Titanfall2.exe (veya ana çalıştırılabilir dosya) üzerine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  5. Antivirüs Kontrolü Yapın: Windows Defender veya kurulu olan diğer antivirüs yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu çalıştırmayı deneyin. Sorun devam ederse bu ayarları geri açmayı unutmayın.
  6. Steam'den Başlatın: Oyunun EA App veya Origin üzerinden değil, doğrudan Steam istemcisinden başlatıldığından emin olun.

Kişi Yorumladı
Geri