M mileenaa VIP Üye Katılım 7 Tem 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Puanları 16 Konum as Kredi 3 Bugün 12:13 #1 Merhaba. 1299 All in One indirdim ve herşeyi olması gerektiği gibi yaptım. Hiçbirşeyi editlemedim. Irk ekranında kalıyor. Destek olursanız sevinirim.
Merhaba. 1299 All in One indirdim ve herşeyi olması gerektiği gibi yaptım. Hiçbirşeyi editlemedim. Irk ekranında kalıyor. Destek olursanız sevinirim.
Çözüm M M mileenaa Bugün 12:34 Bu hatayı alan arkadaşlar için çözüm: Tüm db files programlarını(aujard falan) hepsini uyumluluk sorunu giderme yaptıktan sonra açın. Sorunum düzeldi.
Bu hatayı alan arkadaşlar için çözüm: Tüm db files programlarını(aujard falan) hepsini uyumluluk sorunu giderme yaptıktan sonra açın. Sorunum düzeldi.
M mileenaa VIP Üye Katılım 7 Tem 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Puanları 16 Konum as Kredi 3 Bugün 12:34 #2 Bu hatayı alan arkadaşlar için çözüm: Tüm db files programlarını(aujard falan) hepsini uyumluluk sorunu giderme yaptıktan sonra açın. Sorunum düzeldi. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
Bu hatayı alan arkadaşlar için çözüm: Tüm db files programlarını(aujard falan) hepsini uyumluluk sorunu giderme yaptıktan sonra açın. Sorunum düzeldi.