Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Valorant VAN9003 hatası çözülemiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Valorant VAN9003 hatası çözülemiyor Herkese selamlar, günlerdir kafayı yemek üzere olduğum bir Valorant VAN9003 (Secure Boot) hatası var. İnternetteki klasik çözümlerin hepsini denedim, en son çare formata başvurdum ama sorunum hâlâ devam ediyor. Yaşadığım süreci adım adım anlatıyorum, nerede hata yapıyorum veya donanımsal bir sorun mu var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemin Durumu ve Hatanın Başlangıcı:

Windows 11 kullanıyorum. Valorant'a girmek istediğimde malum VAN9003 hatasını alıyorum. Çözüm için BIOS'a...

teşekkürler

Valorant VAN9003 hatası çözülemiyor
Bu VAN9003 hatası genellikle Secure Boot'un kapalı olmasından ya da TPM modül ayarlarından kaynaklanıyor. BIOS'unuza girip Secure Boot'un etkinleştirildiğinden ve TPM 2.0'ın açık olduğundan emin olun; ayarlar karıştıysa BIOS'u fabrika ayarlarına döndürüp tekrar bu ikisini etkinleştirmek çoğu zaman işe yarayabilir. `msinfo32` üzerinden Secure Boot durumunu kontrol ederek ayarların doğru uygulanıp uygulanmadığını teyit edebilirsiniz. Nadiren de olsa, önyükleme yapılandırmasıyla ilgili komut satırı komutları gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri