Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Van Rescriction hatası nasıl giderilir? TPM 2.0 açık Secure Boot açık Windows güvenliğindeki çekirdek şeyside açık niye oluyor bu arada daha bugün format attım PC'ye
Van Rescriction hatası nasıl giderilir sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu hata, özellikle oyunların veya belirli yazılımların sistem gereksinimleri tam olarak karşılanmadığında ortaya çıkabilir. Güvenlik özellikleri açık olsa bile yanlış sistem yapılandırmaları veya güncel olmayan bileşenler soruna neden olabilir. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Windows sürümünün güncel olmaması.
Çekirdek yalıtımı veya bellek bütünlüğü ayarlarının eksik veya yanlış yapılandırılması.
Oyun dosyalarının bozuk, eksik veya uyumsuz olması.
BIOS/UEFI'deki TPM 2.0 ve Secure Boot ayarlarındaki olası çakışmalar veya yanlış yapılandırmalar.
Van Rescriction hatası nasıl giderilir çözüm adımları
Windows sürümünüzü en az 22H2'ye güncelleyin. Eğer Windows 10 LTSC 2021 gibi sürümleri kullanıyorsanız, sürümünüzü desteklenen seviyeye yükseltmek için gerekli yöntemleri uygulayın.
Windows Güvenliği'ni açın, "Cihaz güvenliği" bölümüne gidin ve "Çekirdek yalıtımı" ile "Bellek bütünlüğü"nü etkinleştirin. Ayarları kaydettikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Oyunun yüklü olduğu platform üzerinden (örn. Steam, Epic Games Store) oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama aracını çalıştırın. Bu işlem eksik veya bozuk dosyaları otomatik olarak onaracaktır.
Sisteminizde TPM 2.0 ve Secure Boot'un BIOS/UEFI ayarlarında aktif ve doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun. Gerekirse bu ayarları geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi deneyin.