Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Windows 11 PUBG ses kalite sorunu nasıl giderilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Windows 11 PUBG ses kalite sorunu nasıl giderilir? Bilgisayarımı Windows 10'da 11'e yükselttim, Steam PUBG'de ses değişti! Herhangi bir sorun yok ses yönleri olsun diğer şeyler normal ama ses eski ses gibi değil, sanki daha yankılı bir ses çıkıyor? Windows 10'da (Windows Sonic - uzamsal ses) bunu açıyordum, açmadığım zaman istediğim ses kalitesini alamıyordum! Sanki Sonic kapalı gibi geldi ama ayarlara baktığım zaman açık gözüküyor? Veya başka bir yerden de açmam mı lazım? Sorunun Windows 11'den kaynaklı olduğu belli ama nasıl bir ayar...

teşekkürler

Windows 11 PUBG ses kalite sorunu nasıl giderilir? Windows 11'e geçiş sonrası PUBG'deki ses yönlendirmelerinin değişmesi, çoğunlukla sistemin uzamsal ses ayarlarındaki (Windows Sonic/HRTF) uyumsuzluktan kaynaklanıyor; öncelikle Windows ses ayarlarından Sonic'i tamamen kapatıp tekrar etkinleştirmeyi veya kulaklığınız için farklı bir uzamsal ses formatı denemeyi değerlendirin. Bazı kullanıcılar ayrıca kulaklığın mikrofonunu geçici olarak devre dışı bırakmanın da bu tarz ses kalitesi sorunlarını çözdüğünü bildirmiş.

Kişi Yorumladı
Geri