Neler yeni

Yardım - Uif ekranı kilitlenmesi hakkında

Versiyon
2389

impunisher

ELF Üye
Kredi
1
Merhaba arkadaşlar
Kullandığım client uifleri şifreliydi decrypt ettim ve tekrar farkı bir uzantıda şifreledim. Dosya yollarını ve uzantıları anti source ve ui-us.tbl de düzenledim.
Fakat slave mercant ve lottery event uif ekranı açıldığında uif ekranı kilitleniyor kapatamıyorum. Yüzde 90 ı sorunsuz çalışırken bi kaç tanesi bu şekilde yardımcı olabilecek birisi varmı :/

Merhaba arkadaşlar
Kullandığım client uifleri şifreliydi decrypt ettim ve tekrar farkı bir uzantıda şifreledim. Dosya yollarını ve uzantıları anti source ve ui-us.tbl de düzenledim.
Fakat slave mercant ve lottery event uif ekranı açıldığında uif ekranı kilitleniyor kapatamıyorum. Yüzde 90 ı sorunsuz çalışırken bi kaç tanesi bu şekilde yardımcı olabilecek birisi varmı :/
  • Şifreleme/deşifreleme işlemlerinde hangi araç veya yöntemleri kullandınız?
  • UIF ekranı kilitlendiğinde herhangi bir hata mesajı alıyor musunuz (örneğin client log dosyasında)?
  • Sadece "slave mercant" ve "lottery event" ekranlarında mı sorun yaşıyorsunuz, yoksa başka ekranlarda da oluyor mu?
  • Dosyaları şifreledikten sonra test ettiğiniz client hangi sürümde (örnek: v1298, v1453, v21xx)?
  • UIF dosyalarının içeriğinde değişiklik yaptınız mı, yoksa sadece şifreleme/uzantı değişikliği mi oldu?

Kişi Yorumladı
Merhaba arkadaşlar
şifrenin son 5 rakamını değiştir hocam fazlasını değiştirme

Kişi Yorumladı
Geri