Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Yeni CS:GO açılışta hata vermeden kapanıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Yeni CS:GO açılışta hata vermeden kapanıyor Dün yüklediğim CS:GO'yu hiçbir şekilde açamıyorum, sistemim bu oyunu kaldırıyor. Başlatma seçeneklerinde -safe -nonsound bile denedım fakat hiçbir şekilde açılmıyor. Oyna tuşuna basıyorum çalıştırılıyor diyor ve sonrasında hiçbir hata vermeden kapanıyor. Ekran falan gelmiyor, dosyalardan csgo.exe'yi yönetici olarak çalıştırdığımda ise Steam yeterince güncel değil diyor fakat Steam'i dün tekrar tekrar güncelledim. Kontrol ettim bugün silip tekrar yükledim ve yine aynı hata. Steam destek...

teşekkürler

Yeni CS:GO açılışta hata vermeden kapanıyor durumunda önce çakışan yazılımları ve oyun dosyalarını kontrol etmek en iyi başlangıçtır.
Oyunu başlatmaya çalıştığınızda herhangi bir hata mesajı almadan kapanması can sıkıcı bir durumdur. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyalarındaki bozulmalar, Steam istemcisindeki problemler veya yanlış yapılandırmalardan kaynaklanır. Aşağıdaki adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Bozuk veya eksik oyun dosyaları
  • Steam istemcisi ile ilgili güncellemeler veya uyumluluk sorunları
  • Yanlış yapılandırılmış oyun ayarları veya başlangıç seçenekleri
  • Diğer yazılımlarla çakışmalar
  • Güncel olmayan ekran kartı sürücüleri
Yeni CS:GO açılışta hata vermeden kapanıyor çözüm adımları
  1. Steam'de CS:GO'ya sağ tıklayın, Özellikler > Yüklü Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini kullanın.
  2. Oyunun yapılandırma (CFG) dosyalarını silin. Genellikle `\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\` klasöründe bulunur. Silmeden önce yedeğini almanız önerilir.
  3. Steam'de CS:GO'ya sağ tıklayın, Özellikler > Genel > Başlangıç Seçenekleri kısmına gidin. Eklediğiniz tüm komutları (örneğin `-safe`, `-nonsound`, `-nojoy`) kaldırıp boş bırakın. Sonra oyunu çalıştırmayı deneyin.
  4. Oyunun ana çalıştırılabilir dosyası olan `csgo.exe` (genellikle `\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\` klasöründe bulunur) üzerine sağ tıklayın. Özellikler > Uyumluluk sekmesine gidin. "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğinin işaretini kaldırın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini de devre dışı bırakın.
  5. Steam ayarlarından veya oyun içinden oyun kumandası (controller) ile ilgili tüm ayarları devre dışı bırakın. Steam > Ayarlar > Kontrolcü bölümünden ilgili ayarları kontrol edin.
Steam istemcisinin en son sürümde olduğundan emin olun. Gerekirse Steam'i kaldırıp tekrar yüklemeyi düşünebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Geri