Neler yeni

PS4 İçin Fallout 4 Hileleri ve Kodları

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,416
Çözümler
209
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
PS4 İçin Fallout 4 Hileleri ve Kodları

Ne yazık ki, PC'deki "Fallout 4" hile kodları için kullanılan komut konsolu , oyunun PS4 sürümüyle çalışmıyor . Bununla birlikte, her kazanımı daha kolay hale getirmek için yararlanabileceğiniz bazı şeyler vardır.

Bu hileler, Xbox One ve PC dahil olmak üzere tüm platformlarda "Fallout 4" için geçerlidir .

ÖĞELERİ ÇOĞALTMA

"Contraptions" DLC'niz varsa, köpek arkadaşınızla etkileyici bir numara yapabilirsiniz. Bir öğeyi çoğaltmak için, yere bırakın ve Dogmeat'e getirmesini söyleyin. Başını düşürürken, aynı anda öğeyi almaya çalışın. Doğru zaman yaparsanız, ürün envanterinize geri döner ve Dogmeat kopya çıkar. Çoğaltırsanız "Siz Özelsiniz!" Dergi, istediğiniz kadar özellik puanı alabilirsiniz. Eski evindeki Shaun'un odasında dergiyi bul.

Bu hile açıkça bir aksaklığın sonucudur, bu yüzden bir gün yamalı, ancak hala 2019'un başından beri çalışıyor.

SINIRSIZ XP

İlk önce, güçlü ateş gücüne ve uzun menzilli bir kapsama sahip bir silaha ihtiyacınız var. Örneğin, Diamond City veya Bunker Hill'den bir Sniper Rifle alabilirsiniz.

Çelik Kardeşliğe katılıp "Tour of Duty" görevini tamamladıktan sonra, uçakta Proctor Quinlan ile konuş. Sizden devriyeye çıkmanızı istediğinde, "Öğrenme Eğrisi" görevini etkinleştirmeyi kabul edin. Şimdi, zorluk derecesini en kolay ayara düşürün, zeplin güvertesine gidin ve Brotherhood ortağınızı dört ya da beş kez vurun. Görevin başarısız olacağını, ancak Proctor Quinlan'a geri döndüğünüzde, yine de sizi XP ile ödüllendirir ve yeniden başlatmanızı ister. Bunu XP'yi yükseltmek istediğiniz kadar yapabilirsiniz.

SINIRSIZ KİLİT XP

Hackleyebileceğiniz bir terminale yakın bir sahibi olmayan bir kasa bulun. Kasayı al, sonra tekrar kilitlemek için terminali kullan. Piper, Cait ve Deacon ile olan yakınlığınızı yükseltirken aynı zamanda XP'yi kazanmak için istediğiniz kadar tekrarlayın.

SINIRSIZ FÜZYON ÇEKİRDEĞİ

"Tour of Duty" görevini tamamladıktan sonra, ücretsiz füzyon çekirdeği elde etmek için Prydwen gemisinde bulunan şövalyeleri yakalayabilirsiniz. Tek başına dolaşan şövalyeleri hedef alın, böylece tespit edilmeden kaçabilirsiniz. İstediğiniz kadar çekirdek çalabilirsiniz, ancak her başarılı çalıştırmadan sonra kaydettiğinizden emin olun.

FALLOUT 4 ÖĞE BAŞLIĞI HİLE

Envanteriniz aşırı taşıyorsa, yoldaşınızla doğrudan alım satım yapmayın. Sadece zeminde taşımalarını istediğiniz eşyayı bırakın ve almalarını isteyin. Envanteriniz teknik olarak dolu olsa bile, arkadaşınız kalacaktır. Ağır toplarınızı, ağırlığınızı düşürmeden elde tutmak için bu numaradan yararlanın.

ÖLÜMCÜL YÜKSEKLİKLERDEN DÜŞEREK KURTULUN

Oyununuzu yere çarpmadan hemen önce kaydedin. Yok olacaksınız, ancak indiğiniz yerde ayaklarınızdan tekrar başlayacaksınız.

GİZLİ YABANCI BLASTER TABANCA KONUM

Oberland İstasyonu'nun doğusunda düşmüş bir UFO var. Yeşil uzaylı kan izini arayın ve yakındaki bir mağarada izleyin. Alien Blaster Tabancasını ve 400-550 mermi silahını almak için yabancıyı alt et. Bu cephane başka hiçbir yerde mevcut değildir, ancak Alien Blaster'ı füzyon hücrelerini başlatacak şekilde değiştirebilirsiniz.


Fallout 4 Eşsiz Silah Yerleri

DzgzmRGWkAAjThe.png

DzgznCtWsAAulXX.png

DzgznmkXQAUwTxX.png

DzgzoLwWwAAtJTF.png


Fallout 4 Başarıları

Dzgz9UfWoAEtXJT.png

Dzgz-CyWwAAbmO7.png
 

Üst