Neler yeni

GTA V’te Twitch Yayıncısı 32 Saat Boyunca Kimseyi Öldürmeden Blitz Play Görevini Tamamladı

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,418
Çözümler
209
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
ENY0gdyUwAAiBd9



Bir Twitch yayıncısı olan DarkViperAU, GTA V’te Twitch Yayıncısı 32 Saat Boyunca Kimseyi Öldürmeden Blitz Play Görevini Tamamladı. Kulağa oldukça çılgınca gelen bu mücadeleyi kendine görev edinerek oyuna başladı ve 32 yorucu saatin ardından tek bir kişiyi bile öldürmeden hedefini başardı. Son görevde ortalığın adeta savaş alanına dönüştüğü ancak yayıncının tek bir mermi bile ateşlemediği anlarsa canlı yayında binlerce kez izlendi.

Bu anlar sırasında yayıncı, bir güvenlik kamyonunu soymanız gereken Blitz Play görevini tamamlamaya çalışıyordu. Normal şartlarda görev oldukça basit; Michael, aracı durdurmak için çöp kamyonunu yola çeker, Franklin ise aracın kapılarını patlatarak parayı alır. Tabii ki bu kadar aksiyon kolluk kuvvetlerini harekete geçirir ve silahlar patlamaya başlar.

Yayın sırasında görevi tamamlamanın toplamda 33 saat sürdüğünü söyleyen DarkViperAU, daha sonrasında Twitter hesabından yaptığı açıklamada bu sürenin 32 saat olduğunu duyurdu. GTA V’in hikâye modunda 'pacifist run' olarak bilinen şeyi yaparak tek bir kişiyi bile öldürmeyen Twitch yayıncısı, oldukça zorlu geçen bu saatlerin ardından duygusal anlar yaşadı. Twitch yayıncısının yaşadığı bu duygusal anlara ve görevin tamamlanma anlarına konunun en altındaki videodan izleyebilirsiniz.

GTA V oynarken saatlerin nasıl geçtiğini fark edemiyor olabilirsiniz ancak tek bir mermi bile ateşlemeden geçen bu 32 saatin oldukça uzun olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki yayıncı 32 saat boyunca hiç kimseyi öldürmedi ancak yapay zekâ kontrollü karakterler ortalığı savaş alanına çevirmekten geri durmadı. Bu da DarkViperAU’nun görevi tamamlamasındaki en büyük etken oldu

 
Son düzenleme:

Üst