Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Haber

OnePlus 11 kamera detayları resmen açıklandı

Dostlar bugün OnePlus 11 kamera detayları resmen açıklandı. Markanın küresel lansmanı ise 7 şubat tarihinde olacak. Telefonun özellikleri ise lansman yapılmadan çok önceden gün yüzüne çıkmış durumda.

Çin pazarı için yarın yapılacak resmi duyurusu öncesinde OnePlus, OnePlus 11 hakkında daha fazla ayrıntı vermek için bugün Weibo’ya (Çin’deki Twitter eşdeğeri) gitti ve böylece damlamaya öncülük eden şirket olarak köklerine sadık kaldı. -Mobil dünyada bir ürünü ortaya çıkarmanın bilgi besleme yöntemi.

Şirket, telefonun hangi sensörleri kullandığını resmi olarak açıklarken, hepsinin amiral gemisi seviyesinde olduklarını övünürken, odak (kolay kelime oyununu mazur görün) bu sefer kameralarda.

Arkadaki ana 50 MP snapper, Sony’nin IMX890’ını kullanır ve 48 MP ultra geniş, otomatik odaklamalı Sony IMX581’i alır, böylece makro çekimler de yapabilir. Yakaladığı ışık miktarını artırmak için RGBW düzenlemesine sahip Sony’nin IMX709 sensörünü kullanan 2x telefoto kamera da var. Bu, OnePlus’a göre “profesyonel” görünümlü portre modu çekimlerini mümkün kılmalıdır.

OnePlus 11’in ekranı LTPO 3.0 olacak ve 120 Hz’e kadar anlık ve kesintisiz kare hızı anahtarları sağlayacak. Dolby Vision desteği de var. Ve tabii ki telefon gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alıyor.

Ek olarak, OnePlus, 11’in 16 GB’a kadar RAM’e sahip olacağını ve yarın sahneye, daha iyi odaklanmanıza yardımcı olmak için birden fazla beyaz gürültü çeşidine sahip bir Odak Moduna sahip olacak olan OnePlus Buds Pro 2 tarafından katılacağını onayladı. yanı sıra sürükleyici oyun deneyimi için sektör lideri 54 ms gecikme süresi.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir