Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
Haber

OnePlus 11R Özellikleri Sızdırıldı

Hepimiz OnePlus’ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 11’i önümüzdeki haftalarda duyurmasını bekliyoruz . Ancak, yakın zamanda ikinci ve daha uygun fiyatlı bir OnePlus 11R. cihazın sunulacağı ortaya çıktı

Şimdi, OnePlus 11R’nin teknik özellikleri ve bileşen görüntüleri, ayrıntıları bir prototipten aldığını iddia eden MySmartPrice sayesinde çevrimiçi olarak sızdırılmış gibi görünüyor.

Kavisli ekranı ve markanın imza uyarı kaydırıcısının yanı sıra yeni telefonun gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden alacağı iddia edilmişti. Bu, çok yakın zamana kadar lider amiral gemisi Android çipi olarak kabul edildi, bu nedenle burada OnePlus 11 ve kaçınılmaz Snapdragon 8 Gen 2 ile karşılaştırıldığında büyük bir performans düşüşünden bahsetmiyoruz.

İlginç bir şekilde, rapor ayrıca OnePlus 11R’nin markanın bir IR blaster’ı piyasaya sürdüğünü göreceğini iddia ediyor. Bu, genellikle Xiaomi ve çeşitli alt markalarıyla ilişkilendirdiğimiz bir özelliktir ve OnePlus 11R’nin evrensel bir uzaktan kumanda olarak kullanılmasını sağlayacaktır.

OnePlus 11R’nin, bize standart “uygun fiyatlı amiral gemisi” ücreti gibi gelen 120 Hz yenileme hızına ve FHD + çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekranla geleceği iddia ediliyor.

Ayrıca, Sony IMX766 görüntü sensörü tarafından desteklenmesi muhtemel olan 50 megapiksel ana kameralı üçlü kamera sistemi de olacak. Bu , OnePlus Nord 2T ile aynı . Rapor, kamera bileşeninin yakın plan bir görüntüsünü bile içeriyor.

Ayrıca, bir derinlik sensörü gibi görünen 13 megapiksel ultra geniş ve belirtilmemiş 2 megapiksel yedekleme olasılığından da bahsediyor. Ön tarafta 16 megapiksellik bir özçekim kamerası olacak.

Bu arada, 5000 mAh pil sayesinde dayanıklılık sorun olmamalı.

Önümüzdeki haftalarda şüphesiz OnePlus 11R hakkında daha fazla şey duyacağız.  Doğruysa, OnePlus’ın 2021’de OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9’dan bu yana ilk kez çekici bir amiral gemisi bire iki tedarik ettiğini görebilir.

Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir