Telefondan iletişimi kolaylaştırmak için android mobil uygulama ürettik Burayı tıklayarak hemen indirebilirsiniz.
HaberOyun

Steam’de kış indirimindeki en iyi oyunlar

Kış geldi ve 2022 Steam Kış İndirimi geri döndü. Steam yaz indirimi kadar büyük olmasa da, bu süre zarfında kataloglarında birçok oyunu indirimli olarak bulacaksınız. Bu tatil sezonunda düşünmeniz ve keyfini çıkarmanız için size kitaplarımız var. İşte şu anda indirimde olan ve indirimleri varken satın almayı düşünmeniz gereken en iyi oyunlar.

Elden Ring

2022’nin Yılın Oyunu kazananı indirimde! Elden Ring , şimdiye kadar sunduğu en büyük indirim olan %30 indirimle sunuluyor. Bloodborne veya Dark Souls serisi gibi Souls benzeri oyunlardan hoşlananlar buna bayılacak. Oyuncuların bulması için zorluklar, sırlar ve birden fazla oluşturma seçeneği ekleyerek bu oyunları her cephede geliştirir.

Red Dead Redemption 2

Birden fazla ödüllü Rockstar oyununda %67 indirim, alay edilecek bir şey değil. İlk çıkışından yıllar sonra bile birçok oyuncu yeni şeyler keşfetmeye devam ediyor. Harika hikaye anlatımı ve Vahşi Batı döneminin gerçekçiliği, RDR 2’yi unutulmaz bir deneyim haline getiriyor. Modern çağın en iyi oyunlarından biri olmaya devam ederek zamana karşı koyduğu kanıtlanmıştır.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 çok sert bir başlangıç ​​yaparken, CD Projekt Red sektördeki en iyi geliştiricilerden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. %50 indirimli ve muhtemelen o yılın en güzel görünen oyunlarından biri. Fütüristik bir distopyada maceraya atılmak isteyenler bunu denemek isteyebilir.

God of War

2018’in God of War PC portu mutlaka oynanmalıdır ve henüz almadıysanız PC’niz için satın almalısınız. Yılın Oyunu kazananı, Kratos’u İskandinav mitolojisindeki yepyeni bir maceraya geri getiriyor. Pek çok kişi God of War: Ragnarok’un gelecek yıl bir PC bağlantı noktasına sahip olmasını beklerken, onu şimdi indirimdeyken satın almak en iyisi.

Persona 5 Royal

Bir diğer Yılın Oyunu kazananı, Persona serisinin beşinci taksitidir. Kraliyet modu, oyuncular için yeni içerik ve birçok geliştirme ekler. JRPG hayranları, birçok kişinin neden Persona serisini tüm zamanların en iyilerinden biri olarak gördüğünü deneyimlemek isteyebilir. Peşine düşülecek pek çok olasılığın olduğu bir anime hikayesinde yaşamak gibi.

Rust

Rust muhtemelen arkadaşlarla birlikte bir adada toplayıp hayatta kalmak için oynamak için en iyi oyunlardan biridir. Piyasaya sürüldüğünden bu yana birçok iyileştirme yapıldı ve bu da onu türün en iyilerinden biri haline getirdi. Bu Kış indiriminde %33 indirimle alabilirsiniz.

İşte bu kış indirimini denemek isteyebileceğiniz diğer bazı oyunlar:

  • Spider-Man Miles Morales
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Monster Hunter Rise
  • Dead by Daylight
  • It Takes Two
  • Final Fantasy VII Remake Intergrade
  • Sid Meier’s Civilization VI
Yazıyoruz işte bişeyler... ELFDaily bizim için kolay bilginin kaynağı olacak

Tepkiniz ne?

Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir