Neler yeni

1299 Ardream Pk + Farm YENİLENDİ !

talat1232

Kullanıcı
Katılım
1 Ara 2016
Mesajlar
37
Puanları
16
Kredi
0
Db i kısaca anlatmak gerekirse Serverde oyun içi npcden job değiştirme , ırk değiştirme , cash kırdırma , premium kırdırma , nick değiştirme ve kanat kırdırma eklidir..

Holy Knight Armor : Serverimizde Holy Knight Armor Eklidir Ardream Servere göre ayarlandı . +6 Holy Knight armor +7 Chitin'e eşittir .. +7 Holy armor = +8 Chitine eşittir +8 Holy Armor +9 Chitine eşittir (Sadece Bonus artışı olur +8 Holy dex 19 gibi , Def Oranları Chitin ile aynıdır.) Holy Knight Metaryelleri Chaos Stone Bosslarından Cıkmaktadır. 3 Adet metaryel ile Holy Armor Alınabilir.

Başlangıc item npcsi eklidir her joba göre item vermektedir..

Server farm + ardream pk olarak düzenlenmiştir..10k para ile başlanmaktadır her 5dk online olduğunuzda 1m para vermektedir. Ardreamda Her killde Juriad Jewel Box vermektedir..

Başlangıc +8 Armor Silah ve +0 Takı set ile başlanılır.. Takılara +3 e kadar upgrade açıktır - Takı dropları Accessory Box (chaos stone bosslarından ve Jr de Deva'dan çıkar) ve Juriad Jewel Box(Etkinlikler ve Ardream pk .) üzerine kuruludur..Takı +3 e kadar %45 Şansı vardır ve 200m para istemektedir basarken ( paranın değeri olması için). Trina Pusdan kaldırılıp npc'e eklenmiştir 385m değiştirilebilir..

Ardream Busscu Slotu Mevcuttur tek başına veya topluca bus bes kasılabilir.. %30 Bus bes atmaktadır..
Ayrıca BUSSCU Canavarında görev mevcuttur her 200 tane kestiğinizde 20 adet Juriad Jewel Box vermektedir ( değiştirilebilir.)

Chaos stone bosslarına ek olarak 3 Günlük War Premium + 100kc ve 200HP Kanat Coupon Eklenmiştir...

Ardreamda Premiumlulara Özel Npc Mevcuttur 20M Karşılığında ( Değiştirilebilir) Hera Sc - 2K BUFF - 350 AC Alınabilir. Alınabilir derken 20m karşılığında direk sc i basılı halde alırsınız invertorynize sc gelmez direk chara sc basılır.. 30Dakikalık.

PUS SORUNSUZDUR..OYUN İÇİ NPCDEN RANK SİSTEMİ MEVCUTTUR.

Serveri Test etmek için : 185.160.30.14 1299 Client ile girebilirsiniz.. Versionu 1299 yapın patch atar.

Alta Resimleri koyuyorum Bu şekilde fazla açıklayıcı olmayabilir gelip servere test etmeniz görmeniz gerekmektedir daha iyi anlayabilmek için teşekkürler..

Skype Adresi : Talat.tezel12 İsteğe göre Soacs server dosyaları ile birlikte teslim edilebilir.. Fiyat 200TL'dir.





















































 
E

Ersin

Misafir
12x için oldukça güzel bi db diyebilirim fiyatını hemen hemen hak ediyor hayırlı satışlar
 
Kişi Yorumladı

Üst