Neler yeni

18 Mart Çanakkale zaferinden tam 103 yıl geçti!

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,429
Çözümler
216
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
canakkale-ruhu-afrin-de-10667825_o.jpg


18 Mart Çanakkale zaferinden tam 103 yıl geçti!

Türk Milleti'nin kudretini tüm dünyaya gösteren önemli bir zaferdir. ELFDaily olarak bu toprakları bize bırakmak için şehit düşmüş şehid oğlu şehid aziz dedelerimiz göğüsünü hiç düşünmeden siper etmiş ve gelecek yarınlara bir eser bırakmıştır.

Türk Vatanı üzerinde oyun oynanamayacağını bir kez daha tüm dünyaya gösteren büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve canlarını vatan uğruna vermekten çekinmeyen tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı, şükran ve minnetle eğiliyorum.

İşte bugün'de Çanakkale ruhu ile Afrine giden mehmetçiğimiz orada destan yazıyor

Kocasını, kardeşlerini ve üç oğlunu Vatana kurban veren bir Türk ana, son oğlunu da Çanakkale'ye uğurlarken... Bu Vatanı yıkabileceğinizi mi zannediyorsunuz?

DYhR__NXUAEBqqk.jpg:large


Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın, Bir vatan kalbinin attığı yerdir.


tumblr_mjt2e2kswT1s0ykf8o1_500.gif


18 Mart Çanakkale Zaferi, Anafartalar yangınının bir kıvılcımıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihe geçen ilk kahramanlığı 18 Mart’ın beşiğinde doğmuş; bu şahsiyet, Sakaryalarda şahlanmış, Dumlupınar’da Türk’ün kaderini değiştirmiş 9 EYLÜL 1922’de Ulusumuzu dünya uluslararasındaki şerefli mevkiye yükseltecek son zaferi kazanmıştır. Bu olayların moral dayanağını kuşkusuz Çanakkale’ler oluşturmuştur.
 

Üst