Neler yeni
ZirveSunucum Banner

1960 Server files Biteko SON herşey içeride!!

Öncelikle merhabalar uzun zamandır beklenen server filesimi piyasaya sürme kararı aldım knight'ı artık bıraktım.
Bu sebeple paylaşma ihtiyacı duydum birileri server açabilir düzenleme yapabilir diye düşünüyorum en azından birilerinin işine yarayabilir.
Sadece şu durum var arkadaşlar son hatırladığım Windows10'lar giremiyordu bilginize onunla ilgili client içine bir adet dll dosyası atılması gerekiyor onu hatırlayamadım sadece sizlere sorunsuz bir server files vermek istedim içerisinde herşey çalışmaktadır ve zaten denersinizde foto malesef yok.
Son olarak şunu söylüyebilirim Lütfen files içerisindeki txt'i okuyun özet geçmek gerekirse dns'nizi 192.168.1.3 olarak ayarlayın yoksa gameserver lisans hatası alırsınız.
ODBC olarak "kn_online" yapmanız yeterli olucaktır.
GameServer.ini içerisindekileri dns 'e göre ayarlayın login ise kendi ip adresinizi ayarlamanız yeterli olucak.
Yapamayan olursa Özel mesaj atabilir bana kalırsa localhost olarak açarak ilk baş bir server'a göz atın derim.

Her neyse lafı daha fazla uzatmadan hemen linkleri vereyim..
1960 Client indirin Mutlaka ve Exe sıkıntı çıkartırsa forumlardan edinebilirsiniz.
Örnek olarak Bizim clienti indirebilirsiniz forumda mevcuttur.
LİNKLER:
*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***

Yandex Download

*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***

Hayrını görün artık knight oynamıyorum paylaşma sebebimde budur.

Kişi Yorumladı
大家好,我决定发布期待已久的服务器文件。我已经退出《骑士Online》了。
这就是为什么我觉得有必要分享这个;我想或许有人可以搭建一个服务器并进行一些调整,或者至少对某些人来说可能有用。
唯一的问题是,据我所知,Windows 10 版本无法访问它。为此,需要在客户端中放置一个 DLL 文件,但我记不清是哪个了。我只是想给你们提供一个可用的服务器文件;里面的所有功能都正常,你们可以自己试试。可惜的是,我没有截图。
最后,我要说明一点:请阅读文件文件夹内的txt文件。简而言之,请将您的DNS设置为192.168.1.3,否则您将收到游戏服务器许可证错误。
你只需要将“kn_online”设置为你的ODBC即可。
根据 DNS 配置 GameServer.ini 的内容;登录时,只需设置您自己的 IP 地址即可。
如果有人做不到,可以发私信。我的建议是先以本地主机身份运行,然后测试一下服务器。

好了,废话不多说,以下是链接……
下载 1960 客户端,如果可执行文件出现问题,您可以从论坛获取该文件。
例如,您可以从论坛上下载我们的客户端。
链接:
***隐藏文本:无法在引用中显示。***

Yandex 下载

***隐藏文本:无法在引用中显示。***

我已经不玩《骑士Online》了,所以才分享这个。

Kişi Yorumladı
Geri