Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

5070Ti sistemde Oyunlarda %1'lik FPS düşüyor ve sistem drop yiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
5070Ti sistemde Oyunlarda %1'lik FPS düşüyor ve sistem drop yiyor GTA 5 ve Ready or Not üzerinde test edebildim şimdilik, ikisinde de aynı durum mevcut olunca foruma danışmak istedim. Darboğaz mı başka bir şey mi neden kaynaklandığını çözemedim.

Sistem bu şekilde;
CPU:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

GPU:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Anakart:

RAM:

PSU:

M2. SSD:

Yaşadığım durum;
Ekranın sağ...

teşekkürler

5070Ti sistemde Oyunlarda %1'lik FPS düşüyor ve sistem drop yiyor Bu tür %1'lik takılmalar genelde ekran kartı sürücüsüyle ilgili oluyor, en temiz çözüm DDU ile eski sürücüyü kaldırıp en güncelini temiz kurulumla yüklemek. Ayrıca oyun içi shader önbelleğini temizlemek veya GeForce Experience gibi overlay'leri geçici olarak kapatmak da performansı olumlu etkileyebilir. Eğer sorun devam ederse, oyunun grafik API ayarlarını (örneğin DirectX 11/12 veya Vulkan) değiştirmeyi deneyebilir, ayrıca DLSS/FSR gibi upscale teknolojilerini kapatıp farkı gözlemleyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Geri