Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

7800XT sistemde Dying Light 2 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
7800XT sistemde Dying Light 2 açılmıyor Dying Light 2'de Epic Games'ten bir DLC'yi kapatmıştm. Daha sonrasında oyuna tekrar girdim ve her zamanki gibi oyun ilk açıldığındaki introsu ve bir iki tane uyarılar vardı. Onların hepsine enter deyip geçtim ve herhangi bir tuşa basın kısmında bir tuşa bastım. Bundan sonra siyah bir ekran gelip sağ altta bir yüklenme işareti çıkıyor ve tam bu sırada oyun kapanıyor ve Epic Games Launcher kendini yeniden başlatıyor. O DLC'yi tekrar aktif edip oyuna girdim, dosyaları doğruladım...

teşekkürler

7800XT sistemde Dying Light 2 açılmıyor Bu durum en sık güncel olmayan ekran kartı sürücüsü veya Epic Games Launcher'ın overlay'i gibi arka plan servisleriyle yaşanan uyumsuzluklardan ötürü baş gösterir. İlk adım olarak ekran kartı sürücünü DDU (Display Driver Uninstaller) ile tamamen kaldırıp en güncel stabil sürümü temiz kurulumla yüklemeni öneririm. Ardından Epic Games Launcher'ın ayarlarından "Overlay'i devre dışı bırak" seçeneğini işaretlemeyi dene, bu tür çakışmalar oyunu doğrudan kapatabiliyor. Bunlar işe yaramazsa, sistemindeki Visual C++ Redistributable paketlerinin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olman gerekebilir.

Kişi Yorumladı
Geri