Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A Plauge Tale İnnocence açılmıyor Oyuna Türkçe yama kurdum sorunsuz girdim, çıkıp yenden girmeye çalıştığımda giremedim, yamayı sildim, dosyaları Steam'den denetlendim, yeniden girmeyi denedim yama olmadan ama yine olmadı. Ne yapmam gerek?
A Plauge Tale İnnocence açılmıyor durumunda önce çakışan yazılımları ve oyun dosyalarını kontrol etmek en iyi başlangıçtır.
Oyunun daha önce sorunsuz çalışıp sonrasında açılmaması, genellikle sistemdeki güncellemeler veya oyun dosyalarındaki beklenmedik değişikliklerden kaynaklanır. Bu tür durumlarda, temel sistem bağımlılıklarını ve oyunun kurulu olduğu dizindeki bütünlüğü yeniden sağlamak çözüm sunabilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin eksik veya bozuk olması.
Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik kalması.
Grafik sürücüsü uyumsuzlukları veya yanlış ekran ayarları.
Arka planda çalışan ve oyunla çakışan yazılımlar.
A Plauge Tale İnnocence çözüm adımları
Oyunun kurulu olduğu dizini tamamen silin (Steam'den oyun kaldırıldıktan sonra kalan klasörleri manuel olarak da silin). Ardından Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulayarak yeniden kurun.
Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerinin hem x86 hem de x64 sürümlerini bilgisayarınızdan kaldırıp en güncel sürümlerini yeniden kurun.
Oyunun başlatıcı ayarlarında veya grafik ayarlarında tam ekran modundan pencere moduna geçiş yapmayı deneyin.
Oyun içi VSync (Dikey Senkronizasyon) ayarını etkinleştirip veya devre dışı bırakıp test edin.
Ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun; değilse güncelleyin.