Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Alan Wake 2'de görüntü bozukluğu var

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Alan Wake 2'de görüntü bozukluğu var Arkadaşlar selamünaleyküm. Az önce Alan Wake 2 indirdim ve oyuna girdim oyunun ilk yerinde arabadan indik ve bir anda oyundaki görüntü çok garip bir hal aldı. Karakterlerin ayakları zeminin içine girdi her şeyin kalitesi bulanıklaştı. Sistemimdeki ekran kartı VRAM'i 4 GB olduğu için biraz sıkıntı çıkarabilir bunu biliyorum ama birden böyle bir şey olması çok garip geldi. Bu sistemle dün The Last of Us gibi sıkıntılı bir oyunu VRAM 1.5 GB aşılmış bir şekilde oynadım ve hiçbir sıkıntı...

teşekkürler

Alan Wake 2'de görüntü bozukluğu var ve bu tür kaplama yükleme sorunlarının en sık karşılaşılan nedeni VRAM yetersizliğidir.
4 GB ekran kartı belleği, Alan Wake 2 gibi modern oyunlar için oldukça düşük kalıyor; oyunun doku kalitesi ve genel grafik ayarlarını en düşüğe çekmek görüntüdeki bozulmaları giderecektir.
VRAM yetersiz kaldığında oyun, detayları daha yavaş olan sistem belleğine veya diske yüklemeye çalışır, bu da karakterlerin zemine gömülmesi ve dokuların bulanıklaşması gibi sorunlara yol açar. Bu ayarları düşürmek genellikle temel çözümdür.

Kişi Yorumladı
Geri