Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Arc A750 i3 12100F sistem FC26 oynarken çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Arc A750 i3 12100F sistem FC26 oynarken çöküyor Oyuna girdiğim zaman bazen 5 dakika içinde bazen 1 saat içinde ekran bir anda gidiyor ve siyah kalıyor. Birkaç saniye sonra 'DP no signal' yazısı geliyor ve sistem bazen kendini yeniden başlatıyor, bazen de öylece kalıyor tuştan yeniden başlatıyorum. Önceden de oluyordu 3-4 aydır düzelmişti şimdi tekrar başladı. Farklı PSU denedim, driverları kaldırıp yeniden kurdum. Yine düzelmedi sebebi ne olabilir?

rxmoss dedi:
Oyuna girdiğim zaman bazen 5 dakika içinde bazen 1 saat içinde ekran bir anda gidiyor...
Genişletmek için tıkla...

teşekkürler

Arc A750 i3 12100F sistem FC26 oynarken çöküyor sorunu, genellikle ekran kartı sürücülerindeki güncellemeler veya oyun dosyalarındaki bozulmalar nedeniyle meydana gelir. Bu tür DP no signal hatalarında ilk olarak DDU (Display Driver Uninstaller) ile mevcut Intel Arc sürücüsünü tamamen kaldırıp en güncel kararlı sürümü temiz kurulumla yüklemenizi öneririm. Ardından oyunun dosyalarını doğrulamak ve gereksiz arka plan uygulamalarıyla oyun içi kaplamaları (overlay) kapatmak da sorunu çözebilir. Nadiren de olsa, gerekli Visual C++ Redistributable paketlerinin sistemde yüklü olduğundan emin olmak da bu tip çökme problemlerine deva olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri