Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Arc Raiders açılmıyor ve loading ekranında kalıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Arc Raiders açılmıyor ve loading ekranında kalıyor Arkadaşlar selam, Arc Raiders'ı ilk defa açmaya çalışıyorum ama oyun açılmıyor. Oyunu başlatınca bir loading ekranı geliyor ve saatlerdir dönüp duruyor, hiçbir şekilde ilerlemiyor. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama düzeltemedim.

Arc Raiders açılmıyor ve loading ekranında kalıyor
Bu tarz başlangıç sorunlarında ilk akla gelen şey, oyunun dosyalarının sağlam olup olmadığını kontrol etmek olmalı; Steam veya kullandığınız launcher üzerinden oyunun dosyalarını doğrulatıp eksik ya da bozuk olanları tamir ettirin. Eğer bu adım sorunu çözmezse, ekran kartı sürücülerinizin en güncel sürüme güncellendiğinden emin olun, çünkü çoğu zaman eski sürücüler oyunların açılmasını engelleyebiliyor. Bunlara ek olarak, Discord veya GeForce Experience gibi uygulamaların oyun içi 'overlay' özelliklerini kapatmak da bu tür yükleme döngüsü hatalarını gidermede etkili olabilir. Son olarak, bilgisayarınızda gerekli tüm Visual C++ Redistributable paketlerinin kurulu olduğunu kontrol etmek de fayda sağlayabilir.

Kişi Yorumladı
Geri