Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Arc Raiders açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Arc Raiders açılmıyor Öncelikle selamünaleyküm. Oyunda 100 kusur saatım var. Sonra aniden oyundan attı beni. Tekrar bastığımda crash verdi. EA Unlocated Time mı ne diyor? Oyun başlatılamadı. Easy Anti-Cheat çözüm için internete bağlanabilirsiniz yazıyor altta. Siteye girince v*rüs koruma falan olabilir ya da PC'yi yeniden başlatın diyor. Oyunu komple sılıp yukledim, dosya falan doğruladım, olmadı. Hala dosyalardan Easy Anti-Cheat şeyi var. Repair için girdim üstüne basıyorum hiç açılmıyor. Yönetici olarak...

teşekkürler

Arc Raiders açılmıyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Oyunun açılmaması ve hata vermesi, genellikle dosya bütünlüğü sorunları, güvenlik yazılımları ile çakışmalar veya anti-hile sistemlerindeki hatalardan kaynaklanır. Bu tür sorunlar, oyunun düzgün çalışması için gereken temel bileşenlerin eksik veya bozuk olmasından da ileri gelebilir. Özellikle EA Unlocated Time ve Easy Anti-Cheat ile ilgili mesajlar, bu bileşenlerin kontrol edilmesi gerektiğini göstermektedir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Easy Anti-Cheat (EAC) kurulumu veya güncellemelerindeki hatalar.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Antivirüs yazılımlarının veya güvenlik duvarının oyunu/EAC'yi engellemesi.
  • Ekran kartı gibi sistem sürücülerinin güncel olmaması veya uyumsuzluğu.
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan diğer uygulamalar.
Arc Raiders açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun yüklü olduğu dizini bulun ve Easy Anti-Cheat klasörünü açın. Klasör içindeki `EasyAntiCheat_x64.exe` (veya benzeri) dosyasına sağ tıklayıp 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğiyle çalıştırın ve ardından 'Repair' (Onar) butonuna tıklayın.
  2. Oyunun kurulu olduğu platformdan (Steam vb.) oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Bu işlem eksik veya bozuk dosyaları otomatik olarak düzeltecektir.
  3. Antivirüs yazılımınızı ve Windows Güvenlik Duvarı'nı geçici olarak devre dışı bırakarak oyunu çalıştırmayı deneyin. Eğer oyun açılırsa, antivirüs/güvenlik duvarı ayarlarından oyunu ve EAC'yi beyaz listeye ekleyin.
  4. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin. Güncel sürücüler oyun performansını ve uyumluluğunu artırır.
  5. Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. Özellikle oyun çakışmalarına neden olabilecek diğer oyun başlatıcıları (Epic Games, Ubisoft Connect vb.) veya sistem araçlarını sonlandırın.
  6. Oyunun kurulu olduğu klasörde yönetici izinlerinin olduğundan emin olun. Gerekirse, oyunun ana çalıştırılabilir dosyasına ve EAC çalıştırılabilir dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk > 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' seçeneğini işaretleyin.
  7. Oyunu tamamen kaldırıp, kurulum dosyalarını bilgisayarınızda geçici olarak oluşturulan klasörleri de silerek yeniden yükleyin.

Kişi Yorumladı
Geri