Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Ark Scratch "the UE 4 shootergame game has scrahed and will close" hatası veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Ark Scratch "the UE 4 shootergame game has scrahed and will close" hatası veriyor Yardımcı olabilir misiniz? Sürekli "The UE 4 ShooterGame Game has crashed and will close" hatası alıyorum, ne yapsam düzelmedi. Araştırdım, bulduğum her şeyi yaptım, düzelmedi. Dosyaları doğruladım, birkaç dosya silip tekrar doğrula diyorlardı bir videoda, yaptım. Başlangıç ayarlarını değiştirdim, dosyalara girdim, yönetici olarak çalıştır yaptım, sildim, geri yükledim, düzelmedi. Sürekli crash yemekten bıktım.

Ark Scratch "the UE 4 ShooterGame Game has crashed and will close" hatası veriyor
Bu tarz UE4 motorlu oyunlarda en sık görülen çökme nedenlerinden biri ekran kartı sürücülerinin eski veya bozuk olmasıdır; en temiz çözüm için DDU (Display Driver Uninstaller) ile mevcut sürücüyü tamamen kaldırıp en son versiyonu temiz kurulumla yüklemeni tavsiye ederim, ayrıca bilgisayarındaki tüm Visual C++ Redistributable paketlerini onarmak veya yeniden kurmak da genellikle işe yarar. Oyun sırasında çalışan Discord, GeForce Experience gibi üst katman (overlay) programlarını kapatmak ya da arka planda çalışan gereksiz uygulamaları sonlandırmak da bu tür hataları çözebilir. Eğer sorun devam ederse, oyun dosyalarının yüklü olduğu diskin sağlığını kontrol etmek veya oyunu farklı bir diske taşıyıp denemek de farklı bir yol olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri