Neler yeni

Assassin's Creed Mirage Reveal Fragmanı Yayınlandı, Oyun 2023'te Başlıyor

p427aba.jpg


Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan sayısız sızıntının ardından Ubisoft, Assassin's Creed Mirage'ın gerçek olduğunu resmen açıkladı . Beklendiği gibi, Ubisoft, oyunun kahramanı, ortamı ve daha fazlası dahil olmak üzere bugünkü Ubisoft Forward vitrini sırasında Mirage hakkında çok daha fazlasını açıkladı.

Sızıntılara ve söylentilere dikkat ettiyseniz, muhtemelen bugünün sunumundan sonra Mirage'ın ne olacağına dair iyi bir fikriniz vardı. Assassin's Creed Valhalla'nın usta suikastçısı Basim Ibn Ishaq bu sefer başrolde. Ancak, Mirage, Valhalla'dan yıllar önce geçtiği için onu hatırlayabileceğiniz cilalı savaşçı değil. Bu oyunda genç bir hırsız ve oyun alanı Irak'ın Bağdat şehrinin tatlı ve çeşitli sokakları. Bağdat'ın dünyada bilim, sanat ve ticaretin merkez üssü olduğu 861 yılında geçen Basım, Saklılar'a rastlayacak.

Emmy ödüllü aktris Shohreh Aghdashloo tarafından seslendirilen akıl hocası Roshan'ın kanatları altına alınacak ve sokak hırsızından çıraklığa ve usta suikastçıya dönüşmesine yardımcı olacak.

Ubisoft'un sunumu ayrıca Mirage'ın, her şeyi başlatan ilk oyundan büyük ölçüde ilham alan Assassin's Creed'in köklerine dönüşü temsil ettiğini ortaya koydu. Çok renkli ganimet, dev yayılan haritalar ve düzinelerce görev dizisi ve yan görevler geride kaldı. Mirage, serinin üç ana direğinin (gizlilik, parkur ve suikast) bir kez daha ilgi odağı olduğu, aşırı yoğun Bağdat şehrinde geçen doğrusal bir aksiyon-macera oyunudur.

Bu forma dönüşe eşlik etmek için Mirage, yeni Pole Vault hareketi ve köşe dönüşü gibi geri dönen favoriler de dahil olmak üzere tamamen yeni parkour animasyonuna sahiptir. Basim, Bayek, Kassandra ve Eivor gibi temelde her şeye tırmanabilir, ancak parkuru yıllardır serideki en yumuşak ve en akıcı olacak. Bu onun, endüstriyel Karkh ve Round City'nin yemyeşil bahçeleri de dahil olmak üzere Bağdat'ın dört ana bölgesinin sokaklarını ve okçularla dolu çatılarını geçmesine yardımcı olacak.

Basim, Gizli Olanların saflarında ilerledikçe, Kadimlerin Düzeni'ne (ve kabus gibi vizyonlarına ve gizemli geçmişine) karşı savaşında ona yardımcı olacak daha fazla becerinin kilidini açacak. Ayrıca cephaneliğini bıçaklar, dartlar, duman bombaları, mayınlar, gürültü yapıcılar ve tabii ki gizli bıçakla (ancak bir veya iki parmağını kaybetmeden önce) geliştirecek.


Assassin's Creed Mirage'ın henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Ubisoft önümüzdeki yıl çıkacağını söylüyor.
 

Üst